Hem > V > Varför Får Jag Dubbla Mail?

Varför får jag dubbla mail?

Det är en välkänd bug i Outlook, och det beror på att Outlook inte klarar att markera eposten på epost-servern som läst, den tror att det rör sig om en ny epost varje gång den ser efter epost. Därmed så får du flera kopior av den samma eposten.

Läs mer

Och en annan fråga, varför kommer inte alla mail fram?

Kontrollera att du är ansluten till Wi-Fi eller ett mobilnätverk. Det kan ta ett tag innan e-postmeddelandet skickas om anslutningen är långsam. Om e-postmeddelandet har skickats från exempelvis Apple Mail eller Outlook skickar du det från mail.google.com eller Gmail-appen i stället. Vem är min e-postleverantör? Är du osäker på vem som är din e-postleverantör? Titta på din e-postadress. Ordet direkt efter @-symbolen är normalt din e-postleverantör.

Var finns arkiverade mail på iphone?

Till skillnad från e‑postmeddelanden som du flyttat till papperskorgen behålls de arkiverade meddelandena i mappen Arkiv tills du väljer att radera dem. Du kan visa mappen Arkiv i Brevlådelista. Folk frågar också hur arkiverar man i outlook? Så här Outlook du manuellt arkivera objekt:

  1. Klicka på fliken Arkiv.
  2. Klicka på Rensningsverktyg.
  3. Klicka på Arkivera.
  4. Klicka på alternativet Arkivera den här mappen och alla undermappar och klicka sedan på den mapp som du vill arkivera.
  5. Ange ett datum under Arkivera Outlook-objekt äldre än.

Varför kommer mailen tillbaka?

Mailet raderas på mobilen, men raderingen synkas inte upp. När synken går så upptäcker appen att ett mail saknas på mobilen och så sugs det ner på nytt. Och en annan fråga, vad betyder arkivera i gmail? Om du vill rensa inkorgen utan att radera e-postmeddelanden kan du arkivera eller ignorera dem. Då flyttas de till etiketten Alla mail. När du arkiverar ett meddelande visas det i inkorgen igen när någon svarar på det. När du ignorerar ett meddelande visas inte eventuella svar på det i inkorgen.

Därefter, hur sparar man ett dokument från gmail?

Ladda ned e-post på datorn

  1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Öppna e-postmeddelandet.
  3. Klicka på Mer .
  4. Klicka på Ladda ned meddelandet.
Vad betyder stjärnmärkt mail?

Stjärnmärkt e-post betyder att avsändaren har markerat e-postmeddelandet som viktigt. E-postmeddelandet får en stjärna bredvid sig i inkorgen för att visa att det är viktigt.

Därefter, hur lång tid tar det att få ett mail?

Det finns inget slutgiltigt svar på den här frågan eftersom det beror på ett antal faktorer, bland annat e-postserverns konfiguration, användarens internetanslutning och e-postens storlek. I allmänhet bör det dock bara ta några sekunder till en minut eller två för ett e-postmeddelande att levereras.

By Halima

Varför försvinner aktiviteter i kalendern? :: Kan man ha hemliga konversationer på Instagram?
Användbara länkar