Hem > H > Hur Bädda In Film I Powerpoint?

Hur bädda in film i PowerPoint?

På fliken Infoga klickar du på Video och sedan på Film från fil. I dialogrutan Välj en film markerar du filen som du vill infoga. Om du vill bädda in video på bilden klickar du bara på Infoga.

Läs mer

Med detta i åtanke, hur kopierar man en länk på youtube?

Kopiera länken: Klicka på knappen Kopiera om du vill kopiera en länk till videon som du kan klistra in någon annanstans, till exempel i ett e-postmeddelande. Starta vid: Om du vill länka till en specifik del av videon kryssar du i rutan och anger starttid innan du kopierar länken. Vad betyder undersökning? Ordet undersökning är en synonym till utredning och sammanställning och kan bland annat beskrivas som "handlingen att undersöka någon eller något, granskning". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av undersökning samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Kan inte logga in på YouTube konto?

Om du inte kan logga in med ditt användarnamn för YouTube kan du prova att logga in på YouTube med ditt Google-konto. Ange sedan samma lösenord som du har loggat in på YouTube med. Du loggar fortfarande in på samma konto som tidigare, men du måste ange kontots e-postadress i stället för användarnamnet för YouTube. Varför kan jag inte logga in på YouTube? Det kan vara något problem med internetanslutningen. Kontrollera att du har åtkomst till andra webbplatser som du brukar besöka. Om du använder domänen för Google Apps kanske YouTube inte har aktiverats av domänadministratören. Läs mer om att lägga till YouTube som en tjänst.

Måste man ha Gmail för YouTube?

Du måste ha ett Google-konto om du vill logga in på YouTube. Med ett Google-konto kan du använda alla Google-produkter (till exempel Gmail, Blogger, Maps, YouTube med flera). Vad kostar ett YouTube konto? YouTube är gratis att använda och det kostar inget att titta på klippen, men det finns en premiumversion av YouTube som kräver ett betalt abonnemang. YouTube Premium ger mer innehåll och fler möjligheter än vanliga YouTube. Abonnemanget kostar 119 kronor i månaden.

Med detta i åtanke, vad krävs för att tjäna pengar på youtube?

Lägsta behörighetskrav för att aktivera intäktsgenerering

  • Vara minst 18 år eller ha en vårdnadshavare över 18 år som kan hantera dina betalningar via AdSense.
  • Skapa innehåll som följer våra riktlinjer för annonsvänligt innehåll.
Är YouTube en del av Google?

Ja, YouTube ägs av Google.

Dessutom, hur många konton finns det på youtube?

Det finns över en miljard YouTube-konton, men bara en bråkdel av dem är aktiva.

By Phyl Plevin

Vilka regler och rekommendationer finns för textstycken? :: Vad är inbäddad kod?
Användbara länkar