Hem > H > Hur Visa Film I Powerpoint?

Hur visa film i PowerPoint?

På fliken Infoga klickar du på Video och sedan på Film från fil. I dialogrutan Välj en film markerar du filen som du vill infoga. Om du vill bädda in video på bilden klickar du bara på Infoga.

Läs mer

Hur spelar man in en PowerPoint?

Öppna den bild som du vill starta inspelningen från. Nära det övre högra hörnet i PowerPoint väljer du Spela in. När du är klar väljer du den runda, röda knappen Spela in, väntar på nedräkningen och börjar sedan prata. Om du vill spela in från en särskild bild går du till den och väljer sedan Spela in. Hur gör man en video på YouTube? För att publicera en film går du in på www.youtube.com och klickar på Logga in. Om du inte redan har ett användarkonto (en Gmail-adress går bra) väljer du Skapa ett konto och följer instruktionerna. Klicka sedan på Ladda upp, Välj filer som du vill ladda upp. Leta reda på din videofil och välj OK.

Med tanke på detta, hur mycket kostar powerpoint?

Ladda ner Microsoft PowerPoint på datorn gratis - Windows PC och Mac (Svenska) Därmed, hur delar man en video på teams? Med datorljud kan du strömma ljud från datorn till mötesdeltagarna via Teams. Du kan använda det till att spela upp ett video- eller ljudklipp som en del av en presentation. innehåll i möteskontrollerna och sedan Inkludera datorljud (det är reglaget längst upp till höger i delningsalternativen).

Folk frågar också hur visa film på teams?

Om du exempelvis vill spela upp en film eller en Powerpoint som innehåller ljud så ska du välja att inkludera datorljud. Inställningen är möjlig att göra när du klickat på "Dela skärm"- knappen: (Vy från nyare versionen av Teams. Återfinns även under äldre versionen under "Dela skärm- knappen.) Hur pratar man i en PowerPoint? Spela in berättarröst och webbkamera i PowerPoint för Office 365

  1. Gör först färdigt din presentation i PowerPoint.
  2. Klicka på fliken Bildspel och välj Spela in bildspel.
  3. Klicka på inspelningsknappen när du är redo att starta och vänta på nedräkningen.
  4. Du kan visa dina anteckningar samtidigt som du spelar in.

Man kan också fråga hur spelar man in en google presentation?

Lägga till en bild i ett dokument eller en presentation

  1. Öppna ett dokument eller en presentation i Google Dokument eller Presentationer på datorn.
  2. Klicka på Infoga. Bild.
  3. Välj var du vill hämta bilden från. Ladda upp från datorn: Infoga en bild som har sparats på enheten.
  4. Klicka på Infoga eller Öppna.
Är det tillåtet att spela in föreläsningar?

Det är inte tillåtet att spela in föreläsningar utan föreläsarens tillstånd. Detta kan vara olagligt enligt upphovsrättslagen och kan leda till böter.

Därefter, vad kostar det att lägga upp film på youtube?

Det kostar inte något att posta en film på YouTube.

By Quintus Curci

Hur gör man en instruktionsfilm? :: Vad menas med 1 5 radavstånd?
Användbara länkar