Hem > H > Hur Säger Jag Upp Mcafee?

Hur säger jag upp McAfee?

Om du vill avsluta ditt konto eller har andra frågor till supporten går du till McAfee-sidan Kontakta oss och klickar på fliken ”Support” och väljer sedan ”Land”.

Läs mer

Följaktligen, hur får man kontakt med mcafee?

Telefon: 08-579290 04

Du kan komma i kontakt med en anställd från McAfee via företagets online chatt.
Hur laddar man ner McAfee? McAfeeMcAfee

  1. Välj:
  2. Klicka på Hämta.
  3. Läs och godkänn licensavtalet.
  4. Notera serienumret som visas.
  5. Följ anvisningarna för att installera McAfee-programmet.

Får mejl från McAfee?

Om du får problem med ditt e-postprogram kan du behöva inaktivera skräppostskyddet eller Anti-Spam-verktygsfältet under felsökningen. När du inaktiverar Anti-Spam filtreras ingen e-post. Därefter, Är mcafee gratis? Den kostnadsfria provversionen av antivirusprogramvaran innehåller alla funktioner i McAfee Total Protection, såsom antivirus, webbskydd, lösenordshanterare och föräldrakontroll. McAfees löfte om virusskydd som omfattar fullständig garanti: virus borttagna eller pengarna tillbaka. Finns med automatisk förnyelse.

På motsvarande sätt, hur avinstallerar jag mcafee livesafe?

Om du inte vill använda McAfee, oavsett anledning, kan du avinstallera det genom Inställningar > Appar och funktioner or Kontrollpanelen> Avinstallera ett program. Hur laddar man ner virusskydd? Hur du installerar Avast Antivirus på Windows 10

  1. Ladda ned installationsprogrammet genom att klicka här.
  2. Högerklicka på installationsprogrammet och klicka på Kör som administratör.
  3. Klicka på Installera.
  4. När förloppsindikatorn försvinner är din dator skyddad.

Med tanke på detta, kan inte installera mcafee?

Om du fortfarande inte kan installera produkten efter att du har följt anvisningarna ovan kan du söka efter skadlig programvara på din dator med hjälp av ett verktyg eller en tjänst från McAfee: GetSusp: McAfee GetSusp är ett verktyg som du kan använda om du misstänker att din dator har drabbats av skadlig programvara. Måste man ha McAfee?

Du behöver inte McAfee för att använda din dator, men det rekommenderas för att få bästa möjliga skydd mot skadlig kod och virus. McAfee är ett populärt program för datorskydd och finns tillgänglig för både Windows- och Mac-datorer.

Dessutom, varför får jag massa konstiga mail?

Det finns många anledningar till varför man kan få ovanlig e-post. Ibland är det en personlig anledning, till exempel att någon använder din e-postadress för att skicka spam. Andra gånger kan det bero på en allmän säkerhetsproblem, såsom att en hacker har kommit åt e-postservrar och tagit e-postadresserna från dem. I de flesta fall är det dock inte farligt att få ovanlig e-post, och det finns många sätt att skydda sig mot det.

By Nina

Kan man få virus av att svara på mail? :: Kan inte ta bort sökmotor?
Användbara länkar