Hem > H > Hur Kan Man Ta Bort Mcafee?

Hur kan man ta bort McAfee?

I Kontrollpanelen:

  1. Dubbelklicka på Program och funktioner (eller Lägg till/ta bort program).
  2. Välj McAfee WebAdvisor (eller McAfee SiteAdvisor) i listan.
  3. Klicka på Avinstallera/Ändra eller Ta bort.
  4. Markera endast kryssrutan intill SiteAdvisor (eller McAfee WebAdvisor) när du blir ombedd.

Läs mer

Hur säger jag upp McAfee?

Om du vill avsluta ditt konto eller har andra frågor till supporten går du till McAfee-sidan Kontakta oss och klickar på fliken "Support" och väljer sedan "Land". Hur fungerar McAfee? McAfee LiveSafe är ett prisbelönt antivirus som skyddar mot virus och andra hot online och utpressningsprogram, med skydd både online och offline. Den täcker in flera funktioner, såsom: McAfee® Security för Android och iOS -enheter samt skydd av flera enheter, exempelvis PC- och Mac-datorer.

Och en annan fråga, hur avinstallerar jag mcafee livesafe?

Om du inte vill använda McAfee, oavsett anledning, kan du avinstallera det genom Inställningar > Appar och funktioner or Kontrollpanelen> Avinstallera ett program. Hur får man kontakt med McAfee? Telefon: 08-579290 04

Du kan komma i kontakt med en anställd från McAfee via företagets online chatt.

Är McAfee gratis?

Den kostnadsfria provversionen av antivirusprogramvaran innehåller alla funktioner i McAfee Total Protection, såsom antivirus, webbskydd, lösenordshanterare och föräldrakontroll. McAfees löfte om virusskydd som omfattar fullständig garanti: virus borttagna eller pengarna tillbaka. Finns med automatisk förnyelse. Dessutom, vad är ett mcafee valv? Vad är ett McAfee File Lock-valv? Ett personligt valv är en säker behållare som gör att du säkert kan spara privata och konfidentiella uppgifter på datorn. Du kan låsa upp valvet, placera dina viktiga filer och mappar i valvet och sedan låsa det igen.

Folk frågar också Är mcafee säkert?

Virusskyddet utsågs av AV Comparatives till årets produkt 2021 och AV-test ger Total Protection full pott för förmågan att detektera virus och högt betyg för låg prestandapåverkan. Med den grunden bygger McAfee sedan vidare med en knippe internetsäkerhetsfunktioner som håller god kvalitet. Är McAfee LiveSafe bra?

Ja, McAfee LiveSafe är ett bra program. Det är ett komplett säkerhetspaket som skyddar din dator mot virus, spyware, brandväggar och mycket mer. Det är enkelt att använda och har många användarvänliga funktioner.

Måste man ha McAfee?

Ja, det är ett bra sätt att skydda din dator.

By Ransom

Hur tar man bort Windows Live Mail? :: Hur får man tillbaka muspekaren?
Användbara länkar