Hem > H > Hur Får Man Bort Mcafee Från Datorn?

Hur får man bort McAfee från datorn?

bortMcAfeedator

I Kontrollpanelen:

  1. Dubbelklicka på Program och funktioner (eller Lägg till/ta bort program).
  2. Välj McAfee WebAdvisor (eller McAfee SiteAdvisor) i programlistan.
  3. Klicka på Avinstallera/Ändra (eller Ta bort).

Läs mer

Och därefter, vad kostar mcafee?

* Idag betalar du 749 kr för ett introduktionserbjudande på 1 år. Dessutom, hur får man kontakt med mcafee? Telefon: 08-579290 04

Du kan komma i kontakt med en anställd från McAfee via företagets online chatt.

Hur säger jag upp McAfee?

Om du vill avsluta ditt konto eller har andra frågor till supporten går du till McAfee-sidan Kontakta oss och klickar på fliken "Support" och väljer sedan "Land". Är McAfee gratis? Den kostnadsfria provversionen av antivirusprogramvaran innehåller alla funktioner i McAfee Total Protection, såsom antivirus, webbskydd, lösenordshanterare och föräldrakontroll. McAfees löfte om virusskydd som omfattar fullständig garanti: virus borttagna eller pengarna tillbaka. Finns med automatisk förnyelse.

På motsvarande sätt, hur hittar jag kontrollpanelen?

Öppna Kontrollpanelen i Windows

  1. I sökrutan vid Start i aktivitetsfältet skriver du kontrollpanelen. Välj Kontrollpanelen i listan över resultat.
  2. Obs!: Många funktioner på Kontrollpanelen är enklare och mer lättillgängliga i Inställningar .
Måste man ha virusprogram till Windows 10? Ja. Windows Defender installeras automatiskt gratis på alla datorer som har Windows 7, Windows 8.1 eller Windows 10. Men återigen finns det bättre gratis antivirus för Windows där ute, och återigen kommer inget gratis antivirusprogram att ge dig den typ av skydd som du får med ett fullfjädrat premium-antivirusprogram.

Vad kostar McAfee LiveSafe?

Hur mycket kostar McAfee LiveSafe? Best2Serve erbjuder McAfee LiveSafe till ett mycket förmånligt pris för HP-kunder: 15 månader för 399,00 SEK, 24 månader för 659,00 SEK och 36 månader för 939,00 SEK. Man kan också fråga måste man ha mcafee?

Det är inte ett krav att använda McAfee-produkter, men det finns vissa fördelar med att göra det. McAfee erbjuder en av de mest omfattande och kraftfulla säkerhetspaketen på marknaden, och deras program är kompatibla med de flesta datorer och operativsystem. De flesta McAfee-produkter innehåller också en brandvägg och ett virus- och spyware-skydd, vilket gör dem till ett mycket bra val för användare som vill ha ett allt-i-ett-säkerhetspaket.

På motsvarande sätt, får mejl från mcafee?

För att hämta e-post från McAfee, gå till deras hemsida och logga in på ditt konto. Klicka sedan på länken för "Mitt konto" eller "Kontoinformation". Där hittar du alternativen för att hämta e-post.

By Moses Hanz

Vad får man för CD-skivor? :: Hur lång tid tar det att byta abonnemang?
Användbara länkar