Hem > V > Vad Får Man För Cd-Skivor?

Vad får man för CD-skivor?

Och att lägga ut ett gäng CD-skivor på någon annonssajt på nätet kan bli en god affär. De flesta CD-skivorna säljs för omkring 39 kronor. Också svenska frimärken säljs mer och mer i Uppsala län.

Läs mer

Finns det någon som köper CD-skivor?

Tecken på ny marknad

Därefter hamnade samlingen i soprummet, hos någon kompis eller hos "Myrorna". Men nu finns det tecken på att en ny marknad för gamla och ovanliga cd-skivor sakta håller på att ta fart. Men även nya cd-skivor börjar hitta nya köpare.
Hur mycket väger en CD-skiva med fodral? Det beror lite på bookletens tjocklek, men normalt brukar det hamna runt 90 gram. Således; två skivor i ett bubbelkuvert med lite extra kartong går som utrikes 250 gram portokostnad. Kom ihåg att smeta på en tulldeklarationsblankett också.

På motsvarande sätt, hur mycket är abba skivor värda?

Så mycket är en signerad Abba-skiva värd

En signerad lp med Abba kan kosta från någon tusenlapp till 5 000 kronor. Autograferna ska både vara tydliga och förstås äkta. Dessutom ska samtliga ha skrivit under. Är plattan i toppskick blir också priset högre.
Vilka vinylskivor är värda pengar? – Det handlar om artister som gjort avtryck, musik som håller än i dag. The Beatles "Please Please Me" kan i rätt utgåva och skick var värd 30 000 kronor. Stefan går omkring i butiken och fortsätter bland storsäljarna. – Thin Lizzy, Bruce Springsteen, Jimi Hendrix, Beatles, Stones, Fleetwood Mac...

Dessutom, vem tar emot gamla cd-skivor?

CD-skiva | Sysav – tar hand om och återvinner avfall. Dessutom, vem tar emot cd-skivor? Skivor köpes - Christer Björsson AB. Vi köper in LP, SINGLAR, CD och DVD veckans alla dagar. Måndag-Fredag har vi personal som kan värdera dina skivor och ge ett prisförslag direkt.

Vad göra med gamla CD?

Dina gamla CD-skivor och DVD-skivor kan användas för att ge extra bling-bling till nästan vad som helst. Lägg CD-skivorna i en handduk och börja med att vika skivorna. Krossa dem sedan med en hammare i små bitar. Limma fast bitarna i ett mosaikmönster på exempelvis en spegelram eller tavelram. Med tanke på detta, vem köper begagnade cd-skivor?

Med tanke på hur enkelt det är att skaffa nya skivor, från både digitala och fysiska butiker, verkar det inte som att det skulle finnas någon efterfrågan alls på använda skivor. Men tro det eller ej, det finns faktiskt en hel del människor som fortfarande köper använda skivor, och det finns flera anledningar till varför.
En av de främsta anledningarna är att det är ett mycket billigare alternativ. Ofta kan man hitta skivor för en bråkdel av deras ursprungliga pris, och det är inte ovanligt att man kan hitta helt oanvända skivor för en tredjedel av deras nypris.
En annan anledning är att man ibland kan hitta skivor som inte längre finns i produktion. Om man är ute efter en skiva av en artist som inte längre gör skivor, eller en skiva som aldrig kom ut på CD, kan man ofta hitta det man söker på en second hand-butik.
Det finns alltså flera skäl till varför man skulle kunna vara intresserad av att köpa använda skivor. Ofta är det både en billigare och en mer unik upplevelse

Och en annan fråga, kan man sälja dvd skivor?

Det beror på vilken typ av DVD-skiva det gäller. Om det är en vanlig DVD-skiva som används till att titta på filmer på en DVD-spelare så går det bra att sälja den. Men om det är en DVD-skiva med en programvara eller ett operativsystem på så går det inte att sälja den eftersom det är olagligt att sälja kopierade programvaror eller operativsystem.

By Geraud Jedu

Kan man få HelloFresh varannan vecka? :: Hur får man bort McAfee från datorn?
Användbara länkar