Hem > V > Vad Händer Om Man Inte Är Hemma När Ups?

Vad händer om man inte är hemma när UPS?

Vad händer med mitt paket nu? Såvida det inte var en COD-leverans kommer UPS att hålla kvar ditt paket i fem arbetsdagar på närmaste UPS-central. Om paketet inte hämtas inom fem arbetsdagar kommer det att skickas tillbaka till avsändaren.

Läs mer

Måste man vara hemma vid UPS leverans?

Sändningar som inte kräver en underskrift kan lämnas på ett säkert ställe, skyddat från insyn och väder, om chauffören anser det lämpligt. Hur får man paket från UPS? Du kan göra detta online med hjälp av ditt medlemskap i UPS My Choice® eller genom att kontakta vår kundtjänst. Du kan sedan hämta upp paketet efter att du fått en bekräftelse om att det har hanterats enligt dina önskemål. Om du har ett 12-siffrigt InfoNotice-nummer kan du begära online att få hämta upp paketet.

Hur vet man när UPS kommer?

Förutom tidsbestämda flygleveranser levereras sändningar i allmänhet mellan 09.00 och 19.00 (och ibland senare) till privata bostäder och vid arbetsdagens slut för företagsadresser. UPS kan inte planera en specifik leveranstid inom dessa ramar. Upp till tre leveransförsök görs, dock ej på helger och helgdagar. Vad händer om man missar UPS? Din chaufför kommer att göra ett andra försök nästa arbetsdag, och ett tredje försök följande arbetsdag, om det behövs. Din sändning kan lämnas på en UPS Access Point™ för hämtning där denna tjänst är tillgänglig. Se informationen på den UPS InfoNotice®-som chauffören lämnat.

Följaktligen, vad händer om man missar hemleverans?

Jag missade min hemleverans, vad gör jag nu? Vänligen kontakta din e-handlare och bestäm en ny tid för hemleverans. På motsvarande sätt, vad är en ups kurir? En typ av bedrägeri är att skicka falska checkar eller postavier, vanligtvis genom tjänsten UPS Next Day Air®, antingen som svar på en online-annons eller som en del av ett bedrägligt anställningserbjudande. Förutsätt aldrig att leveransmetoden ger någon giltighet till ett pakets innehåll.

Med tanke på detta, får man sms från ups?

Om du vill ta emot leveransaviseringar för alla dina paket ska du anmäla dig till UPS My Choice™ och välja avisering antingen via sms eller e-post. Sms-meddelanden skickas mellan 06:00 och 23:00. Alla tider är lokala för din leveransadress. Och en annan fråga, var är mitt paket?

Svaret på den här frågan beror på flera faktorer, bland annat vilket rederi som använts, var paketet befinner sig och paketets spårningsinformation. Om du kan ge mer information om ditt paket kan vi kanske ge ett mer specifikt svar.

Folk frågar också hur kontaktar jag ups?

Det finns några olika sätt att kontakta UPS:
-By phone: 1-800-742-5877
-By email: ups.com/email
-By Twitter: @UPS
-By Facebook: facebook.com/ups
-By livechatt: ups.com/livechat

By Jerrylee Bartlette

Vad är exportvara? :: Hur ser tabb tangenten ut?
Användbara länkar