Hem > M > Måste Man Vara Hemma När Ups Kommer?

Måste man vara hemma när UPS kommer?

Vi är här för att leverera bekvämlighet.

Det är inte alltid möjligt att vara hemma för att ta emot dina leveranser. Vi ordnar det. Det är därför vi samarbetar med lokala näringsidkare för att erbjuda en säker plats för dig att hämta dina paket på tider som passar ditt schema.

Läs mer

Hur vet man när UPS kommer?

Förutom tidsbestämda flygleveranser levereras sändningar i allmänhet mellan 09.00 och 19.00 (och ibland senare) till privata bostäder och vid arbetsdagens slut för företagsadresser. UPS kan inte planera en specifik leveranstid inom dessa ramar. Upp till tre leveransförsök görs, dock ej på helger och helgdagar. Följaktligen, vad är det för fel på ups? Världens sämsta hemsida. Världens sämsta hemsida. Varje gång jag har blivit tvungen att använda UPS de senaste åren så har jag haft massvis med problem på deras hemsida. Det går aldrig att ändra leveransinfo, det uppstår alltid massa felmeddelanden överallt och man får ingen hjälp i god tid heller.

Därmed, måste man vara hemma vid hemleverans?

Du kan i de flesta fall även välja att få leverans även om du inte är hemma och kan ta emot ditt paket. Med PostNord App kan du se när ditt paket förväntas vara framme och du får även möjlighet att göra fler val i samband med leveransen. Vad händer om man missar hemleverans? Jag missade min hemleverans, vad gör jag nu? Vänligen kontakta din e-handlare och bestäm en ny tid för hemleverans.

Får man sms från UPS?

Om du vill ta emot leveransaviseringar för alla dina paket ska du anmäla dig till UPS My Choice™ och välja avisering antingen via sms eller e-post. Sms-meddelanden skickas mellan 06:00 och 23:00. Alla tider är lokala för din leveransadress. Dessutom, hur får man paket från ups? Du kan göra detta online med hjälp av ditt medlemskap i UPS My Choice® eller genom att kontakta vår kundtjänst. Du kan sedan hämta upp paketet efter att du fått en bekräftelse om att det har hanterats enligt dina önskemål. Om du har ett 12-siffrigt InfoNotice-nummer kan du begära online att få hämta upp paketet.

På motsvarande sätt, vad behöver man för att hämta ups paket?

Du behöver en av följande identitetshandlingar för att hämta upp ett paket från en UPS Access Point-plats:

  • 1: En statligt utfärdad fotolegitimation, exempelvis ett körkort eller ett pass.
  • 2: En statligt utfärdad fotolegitimation tillsammans med en utlämningskod från din avsändare (om tillämpligt).
Med hänsyn till detta, var är mitt paket?

Paketet kan vara på väg och spårningsinformationen har inte uppdaterats, det kan vara försenat i tullen eller det kan finnas ett problem med leveransadressen. Om paketet har bekräftats som levererat av transportföretaget kan det ha lämnats hos en granne, levererats till en säker plats eller levererats till brevlådan.

Dessutom, kan inte signera ups?

Det kan finnas flera orsaker till att någon inte kan anmäla sig till något. Det kan vara ett tekniskt problem med webbplatsen eller anmälningsformuläret, ett problem med personens internetanslutning eller ett problem med personens dator eller enhet. Om personen inte kan registrera sig kan han eller hon behöva försöka igen senare eller kontakta kundtjänst för att få hjälp.

By Gisella

Vad är Wi-Fi 6E? :: Vad är skillnaden på USB och USB-C?
Användbara länkar