Hem > V > Vad Kan En Blockerad Person Se På Facebook?

Vad kan en blockerad person se på Facebook?

När du blockerar någon kan den personen inte:

  • se innehåll som du publicerar i din profil.
  • tagga dig i inlägg, kommentarer eller foton.
  • bjuda in dig till evenemang eller grupper.
  • starta en konversation med dig.
  • lägga till dig som vän.

Läs mer

Vad betyder en grå cirkel på Messenger?

- Denna ikon innebär att meddelandet har skickats, däremot har det inte anlänt till din mottagare. Om mottagarens mobil inte är igång eller på något annat sätt inte har kontakt med Facebook så ser du som avsändare denna ikon. Vad händer om man ignorerar meddelanden på Messenger? När du ignorerar en konversation får du inte någon avisering när personen skickar meddelanden till dig direkt och konversationen flyttas till dina kontaktförfrågningar. När du ignorerar en konversation meddelas inte den andra personen om det.

Hur hittar jag mina hemliga konversationer på Messenger?

Från startsidan i Messenger trycker du på profilsektionen (den lilla siluettikonen uppe till höger). Skrolla ner tills du hittar Hemliga konversationer och tryck på den. På nästa sida aktiverar du Hemliga konversationer-reglaget, och vips har Hemliga konversationer aktiverats för den här enheten. Därmed, vill inte visa att jag läst messenger? Facebook har en funktion som låter dig markera meddelanden som olästa. Den här funktionen kan vara användbar om du inte vill att avsändaren ska veta att du faktiskt läst meddelandet. Alternativet oläst låter dig behålla meddelandet oläst, vilket innebär att det förvandlar meddelandet du såg till ett oläst meddelande.

Med tanke på detta, när meddelande inte levereras på messenger?

Några skäl till varför du inte kan skicka meddelanden: Du har skickat många meddelanden den senaste tiden. Dina meddelanden bröt mot Facebooks communityregler. Problem med appen, telefonen eller internet. Varför står det levererat på sms? Messages levererar kontinuerligt meddelanden som inte skickats. Om det finns ett fel eller om du vill testa en annan visningsmetod går det att växla RCS till sms/mms.

Dessutom, hur länge är man avstängd på messenger?

Längden på en blockering beror på hur allvarlig överträdelsen är och din historik på Facebook. För att undvika blockeringar som denna i framtiden kan du: Läsa våra communityregler och förstå vilken typ av delning som är tillåten på Facebook. Enbart skicka meddelanden till personer du redan känner. Vad är skillnaden på skickat och levererat på Messenger?

Skillnaden mellan skickat och levererat på Messenger är att skickat innebär att meddelandet har lämnat din utlåningslåda och är på väg till mottagaren, medan levererat innebär att meddelandet har levererats till mottagarens inkorg.

Varför visar Messenger att man är aktiv?

Messenger visar att du är aktiv för att dina vänner ska veta att du är tillgänglig för chatt. På så sätt kan de veta om de ska inleda en konversation med dig eller inte. Dessutom får de veta hur länge du har varit aktiv, så att de kan bedöma hur lyhörd du kommer att vara.

By Juana

Är GSM 3G? :: Varför går inte mina meddelanden fram på Messenger?
Användbara länkar