Hem > V > Varför Blir Man Blockad På Facebook?

Varför blir man blockad på Facebook?

Vi kan blockera personer från att göra saker på Facebook om: Något som du publicerat eller delat verkar misstänkt eller olämpligt enligt våra säkerhetssystem. Meddelanden eller vänförfrågningar som du skickat har markerats som oönskade. Du har gjort något som bryter mot våra communityregler.

Läs mer

Därmed, hur tar man bort blockering på iphone?

Du kan också blockera okända nummer i appen "Inställningar" också. När du vill avblockera ett nummer på iPhone 6 eller andra modeller, gå till "Inställningar"> "Telefon"> "Samtalsblockering och identifiering", tryck på "Redigera" och tryck på den röda cirkelikonen. Dessutom, kan man se om man är blockad? Blockerade nummer dyker inte upp i listan över inkommande samtal och meddelanden från dem försvinner spårlöst utan att du behöver se dem. Andra kan så klart även blockera dig, och om du har försökt nå någon utan framgång kanske du har blivit blockerad.

Vad betyder personen du söker kan inte nås för tillfället?

Detta meddelande kan du få om den du söker: Pratar, är avstängd, ingen täckning. Vad betyder skickat som sms? De blå meddelandena skickas via iMessage medan de gröna skickas som vanliga SMS. Ett SMS skickas istället via din operatörs vanliga tjänst för meddelanden. Idag låter dock många operatörer dig skicka gratis SMS vilket gör att just denna fördel med iMessage inte alltid är den mest exklusiva.

Kan man Swisha om man är blockad?

Endast om personen du blockerat försöker swisha dig igen kommer din blockering att synas. Det visas då ett meddelande på skärmen om att du har valt att inte längre ta emot betalningar. Hur vet man om ett SMS har kommit fram? När du öppna upp Handcent så välj: meny>Mer>Leveransrapport där får du en lång lista på alla sms när den har skickas och när den kom fram. <<Detta krävs att du har leveransrapport aktiverat. För annars i Handcent i samtals "dialogen" så för man bara reda på när den är skickad från mobilen.

Vad är Läskvittenser?

Ett leveranskvitto bekräftar att e-postmeddelandet har levererats till mottagarens postlåda, men säger inget om huruvida mottagaren har sett det eller läst det. Ett läskvitto bekräftar att ditt meddelande har öppnats. Varför står det skickat och inte levererat på Messenger?

Det finns några anledningar till att meddelandet kan vara "skickat" men inte "levererat" i Messenger.
En möjlighet är att meddelandet fortfarande håller på att skickas. Detta kan hända om du skickar ett meddelande till någon som för närvarande inte är aktiv i Messenger.
En annan möjlighet är att personen du skickar meddelandet till har ställt in sina chattinställningar så att meddelanden från personer som inte finns på deras Facebook-vänslista hamnar i en dold mapp. I det här fallet har ditt meddelande troligen levererats, men personen du skickar meddelandet till måste gå in i den dolda mappen för att se det.
Det är också möjligt att personen du skickar meddelandet till har blockerat dig i Messenger. Om så är fallet kommer ditt meddelande aldrig att levereras.

Hur får jag fram blockerade nummer?

Det bästa sättet att få fram ett blockerat nummer är att be personen som blockerat dig om numret. Om den personen inte är tillgänglig eller ovillig att ge dig numret är det näst bästa alternativet att använda en tjänst för omvänd telefonupplysning. Med dessa tjänster kan du ange ett telefonnummer och se information om ägaren till numret, inklusive namn och adress.

By Brigitte Rabinovich

Hur vet man om man är blockerad på mail? :: Kan man ringa med dolt nummer om man är blockerad?
Användbara länkar