Hem > K > Kan Man Se Om Man Är Blockad På Sms?

Kan man se om man är blockad på SMS?

När du blockerar ett telefonnummer eller en kontakt kan de fortfarande lämna röstmeddelanden till dig men du får inga notiser. Meddelanden som skickas eller tas emot kommer inte att levereras. Kontakten ifråga får inte någon notis om att samtalet eller meddelandet har blockerats.

Läs mer

På motsvarande sätt, hur vet man om man har blivit blockerad på whatsapp?

Om du skickar ett meddelande till den personen och det stannar i en enda bock, betyder det att detta meddelande inte har nått den personen. Om den personen har blockerat oss kommer det meddelandet aldrig fram. Det kommer att stanna för alltid med den enda bocken. Kan den som blockerat mig se mina inlägg? Foton: Du kanske får se foton eller taggar av den blockerade personen som har lagts till av andra. Grupper: En person som du har blockerat kan inte lägga till dig i en grupp, men du kan se grupper som den blockerade personen har skapat eller är medlem i.

När står det Användare upptagen?

Kan det vara så att hans ditt nummer av misstag hamnat på listan för blockerade nummer i hans telefon? Detta framkallar just "Användare upptagen"-meddelandet. Du hittar inställningen genom att peka på Telefon (där man slår nummer). Man kan också fråga vad betyder personen du söker kan inte nås för tillfället? Detta meddelande kan du få om den du söker: Pratar, är avstängd, ingen täckning.

Varför kan jag inte nå det önskade numret?

V.v. kontrollera numret och försök igen." Efter ett tag funkar det. Samma sak kan hända när hon ringer mig. Det kan bero på dålig täckning men meddelandet indikerar något allvarligare fel. Med tanke på detta, hur vet man om ett sms har kommit fram? När du öppna upp Handcent så välj: meny>Mer>Leveransrapport där får du en lång lista på alla sms när den har skickas och när den kom fram. <<Detta krävs att du har leveransrapport aktiverat. För annars i Handcent i samtals "dialogen" så för man bara reda på när den är skickad från mobilen.

Och en annan fråga, hur ser man blockerade nummer på iphone?

Hantera blockerade kontakter

Öppna Inställningar > Telefon > Blockerade kontakter.
Vad betyder en grå bock på WhatsApp?

En grå prick på WhatsApp betyder att det inte gick att skicka ett meddelande till kontakten. Det kan bero på flera olika saker, till exempel att kontakten inte har WhatsApp, att kontakten är avstängd eller att kontakten är i ett annat land.

Vad betyder tyst period whats up?

En silent period är en period av tystnad som förekommer mellan två samtal eller två olika ljud. Silent perioder är ofta en del av en konversation som används för att ge personen som talar en chans att tänka på sin svar. De kan också användas för att markera en paus mellan två olika aktiviteter.

By Reld Castro

Vad händer när man inaktiverar någon på Messenger? :: Kan någon övervaka min telefon?
Användbara länkar