Hem > V > Varför Får Jag Förfrågningar På Instagram?

Varför får jag förfrågningar på Instagram?

Använder bilder från porrsajter

Ett sorts program som via fejkprofiler på sociala medier kan sprida länkar. Med löften om till exempel nakenbilder försöker de få dig att klicka. SVT Nyheter har i flera veckors tid sökt upp porrbotarna för att ta reda på vart länkarna leder.

Läs mer

Vad är en förfrågan?

Betydelse: På förhand framställd fråga, för att skaffa sig underrättelse om något. Med detta i åtanke, hur ser man förfrågningar på messenger? Öppna Messenger och tryck på din profilbild längst upp till vänster. Tryck på Meddelandeförfrågningar. Från Meddelandeförfrågningar kan du göra följande: Svara för att öppna konversationen och få kontakt med den personen.

Med tanke på detta, hur skicka vänförfrågan på instagram?

Instagram-app för Android och iPhone:

Tryck på högst upp för att visa Följförfrågningar. Tryck på Bekräfta för att godkänna en förfrågan. Tryck på Ta bort för att avvisa en förfrågan. Om du råkar neka en följningsförfrågan av misstag kan du be personen att skicka en ny förfrågan till dig.
Folk frågar också vem skickar vänförslag på facebook? Ja, Facebook både kan och brukar skicka vänförslag från människor som man inte har någon koppling till. Det har jag fått ända från början. Det måste finnas fler orsaker till det än exempelvis att man råkat gå förbi någon med sin mobil, som nämns i länken som Thirteen tipsar om.

Folk frågar också kan man följa någon på instagram -- utan att det syns?

Voilà – ingen har märkt något. För att det ska fungera måste du följa personen som du vill titta på. Tricket fungerar nämligen bara på de stories som visas på Instagrams startsida (tryck på det lilla huset längst ner till vänster). Du kan alltså inte söka upp någon du inte följer och titta hemligt. När man ångrar sändning på Instagram? Du börjar med att gå in i din inkorg (svajpa vänster), därefter går du in på meddelandet du skickar. Håll sedan fingret mot meddelandet. Då kommer du få tre alternativ, kopiera, klistra eller ångra sändning. Tryck sedan ångra och meddelandet försvinner!

Därmed, hur ser man meddelanden på instagram?

Tryck på eller uppe till höger i flödet. Tryck på konversationen som du vill se. Varför hittar jag inte ett direktmeddelande i listan med mina chattar? Om en person som du följer skickar ett meddelande visas det i listan med dina chattar. På motsvarande sätt, hur länge ligger en vänförfrågan kvar på facebook?

En vänförfrågan på Facebook förblir väntande tills personen du skickade förfrågan till accepterar eller avvisar den. Om personen inte svarar på förfrågan kommer den att förbli väntande på obestämd tid.

Hur lägger man till en person på Messenger?

Det finns några sätt att lägga till personer i Messenger:
1. Om du har personens telefonnummer i din adressbok kan du skriva in personens namn i sökfältet högst upp på startskärmen i Messenger. Deras profil bör dyka upp och du kan trycka på "Lägg till i Messenger" för att lägga till dem.
2. Om du känner till personens Facebook-användarnamn kan du skriva in det i sökfältet högst upp på startskärmen för Messenger. Deras profil bör dyka upp och du kan trycka på "Lägg till i Messenger" för att lägga till dem.
3. Om du befinner dig i en gruppchatt med personen kan du trycka på "+"-ikonen i det övre högra hörnet av skärmen och välja personens namn för att lägga till dem i samtalet.
4. Om du är i en enskild chatt med personen kan du trycka på "+"-ikonen i det övre högra hörnet av skärmen och välja personens namn för att lägga till personen i konversationen.

By Tolman Kmatz

Hur säger man upp di? :: Är det fel på WhatsApp?
Användbara länkar