Hem > r > Är Det Fel På Whatsapp?

Är det fel på WhatsApp?

Whatsapp avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna

Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.

Läs mer

Med hänsyn till detta, hur ta bort what's up?

Vi går till avsnittet Inställningar i applikationen och anger avsnittet "Konto". I avsnittet "Konto" klickar du på alternativet "Ta bort mitt konto". Och därefter, hur raderar man sms på samsung? Metod 1: Ta bort ett enda textmeddelande på Android

Öppna appen Meddelanden, öppna meddelandetråden innehåller det SMS som ska raderas. Steg 2. Håll det oönskade SMS-meddelandet och tryck på "Trash" -ikonen eller "Ta bort". Om du uppmanas trycker du på "Ta bort" för att bekräfta det.

Hur tar man bort en konversation på Messenger?

Klicka på Delete All Messages-logotypen i verktygsfältet, då ska en pop-up komma upp där det står Öppna dina meddelanden. Klicka på den. Nu, när du är i Messenger-läget, ska du se verktyget Delete All Messages överst på skärmen, och kan där välja om du vill radera alla meddelanden eller bara utvalda. Med detta i åtanke, varför ska man ha whatsapp? De senaste åren har Whatsapp utvecklats och fått några smarta, nya funktioner. Du kan exempelvis använda appen för röst- och videosamtal – på samma sätt som exempelvis Skype. Du kan också kommunicera anonymt, eftersom samtalen har blivit krypterade. Dessutom har den fått en efterlängtad webb-version.

Man kan också fråga varför använder folk whatsapp?

WhatsApp är inte bara för snabbmeddelanden, du kan också använda det för att ringa video- och röstsamtal. WhatsApp-samtal använder din internetuppkoppling snarare än de minuter som ingår i ditt abonnemang. Med detta i åtanke, kan man ha whatsapp utan facebook? WhatsApp, som ägs av Facebook sedan början av 2014, har nyss uppdaterat sitt användaravtal. Nya avtalet tillåter företagen att förknippa WhatsApp-konton med ett eventuellt Facebook-konto genom att använda ditt telefonnummer.

När kommer WhatsApp funka igen?

WhatsApp kommer att sluta fungera på äldre mobiler från och med den 1 januari. Uppdatera din programvara nu, om du kan. Om du har en äldre iPhone eller Android-mobil, kan du förlora åtkomst till WhatsApp helt eller åtminstone vissa funktioner i meddelandeprogrammet från och med 1 januari 2021. Följaktligen, vad händer med whatsapp 2021?

WhatsApp fortsätter att fungera år 2021. Företaget har dock sagt att det kommer att avsluta stödet för vissa äldre enheter i slutet av året.

Kan man se om någon läst meddelande på Messenger?

Ja, det är möjligt att se om någon har läst ett meddelande på Messenger. När ett meddelande skickas finns det en liten cirkel bredvid meddelandet som blir blå när meddelandet har lästs.

By Aldus

Varför får jag förfrågningar på Instagram? :: Hur fungerar spegeln?
Användbara länkar