Hem > V > Varför Ringer Det I Båda Mina Iphone?

Varför ringer det i båda mina iPhone?

Det är alltså via FaceTime och wifi som detta sker. De delar samma FaceTime och därmed delar de samma samtal. Idén är att man ska kunna svara i sin iPhone, iPad eller Mac om det ringer i ens iPhone - helt enkelt den enhet som finns i närheten. Du slår av det genom att i telefonen gå in på Inställningar - Facetime.

Läs mer

Kan man ha två Apple TV?

Du kan dela en Apple TV med flera familjemedlemmar så att var och en kan ha sina egna anpassade inställningar för innehåll och konton i Apple TV-appen, Apple Music och App Store. Kan man ha flera iCloud adresser? Om du i dag använder Icloud med en annan mejladress än icloud.com kan du skaffa en och koppla till det kontot. För att göra det behöver du en IOS-enhet eller Mac. På IOS öppnar du Inställningar -> [ditt namn, längst upp] -> Icloud -> Mail. Följ instruktionerna.

Hur byter man Apple-ID på en iPad?

Logga in med ditt Apple-ID

  1. Öppna Inställningar .
  2. Tryck på Logga in på iPad.
  3. Ange ditt Apple-ID och lösenord. Om du inte har något Apple-ID kan du skapa ett.
  4. Om du skyddar ditt konto med tvåfaktorsautentisering anger du den sexsiffriga verifieringskoden.
Vill inte ha meddelande på iPad? MeddelandeniPadMeddelanden

På din Mac
  1. Öppna Meddelanden.
  2. Välj Meddelanden > Inställningar i menyfältet.
  3. Klicka på iMessage.
  4. Avmarkera kryssrutan bredvid Aktivera Meddelanden på iCloud.

Vill inte synka bilder iPhone med iPad?

Om du inte längre vill ha de synkroniserade bilderna på din iPhone, iPad eller iPod touch inaktiverar du synkronisering i Finder så att de raderas från enheten. Du kan slå av synkronisering bara för vissa fotoalbum eller samtliga på en gång. Därmed, hur nollställer man en ipad utan apple-id? Använda en dator till att radera allt innehåll och alla inställningar från iPad

  1. Ansluta iPad och datorn med en kabel.
  2. Gör något av följande: På en Mac: Markera iPad i Finder-sidofältet och klicka på Allmänt överst i fönstret. Klicka sedan på Återskapa iPad.
  3. Följ anvisningarna på skärmen.

Följaktligen, kan man ha gmail som apple-id?

Du kan synkronisera innehåll i vissa av Googles produkter med motsvarande appar som finns på iPhone och iPad. Du kan till exempel göra följande saker: Läsa e-post från Gmail i appen Mail. Se händelser i Google Kalender i appen Kalender. Kan jag ha Apple-ID utan iPhone?

Apple-ID är det konto du använder för att logga in på alla Apple-tjänster. Om du använder Apple-tjänster som App Store, iCloud, iMessage, FaceTime eller iTunes har du redan ett Apple-ID och behöver inte skapa ett nytt.

Följaktligen, kan inte verifiera telefonnummer apple-id?

Om du har problem med att verifiera ditt telefonnummer med ditt Apple-ID finns det några saker du kan prova. Kontrollera först att du anger rätt telefonnummer. Om du fortfarande har problem kan du försöka återställa lösenordet till ditt Apple-ID. Om du fortfarande har problem efter det kan du kontakta Apples support för ytterligare hjälp.

By Podvin

Kan man återskapa en raderad iPhone? :: Hur flyttar man över bilder till SD kort?
Användbara länkar