Hem > H > Hur Tar Man Bort Blockerade Hemsidor?

Hur tar man bort blockerade hemsidor?

blockera

Ändra inställningar för en viss webbplats

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Besök en webbplats.
  3. Klicka på ikonen till vänster om webbadressen: Lås. Information. Farlig.
  4. Klicka på Inställningar för webbplatsen.
  5. Ändra en inställning för behörigheter.

Läs mer

Kan man spärra vissa sidor?

Home Internet Security från OpenDNS ger användaren möjlighet att automatiskt blockera hela kategorier av sajter med tvivelaktigt innehåll inom ditt eget hemnätverk. Du behöver alltså inte själv (men kan om du vill) lägga till några sajter som ska blockeras. Allt sköts istället av förinställda filter hos OpenDNS. Och en annan fråga, hur får man bort popup fönster google chrome? Aktivera eller inaktivera popup-fönster

  1. Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer. till höger om adressfältet Inställningar.
  3. Tryck på Behörigheter. Popup-fönster och omdirigeringar.
  4. Inaktivera Popup-fönster och omdirigeringar.

Man kan också fråga hur blockerar man hemsidor iphone?

Gör så här:

  1. Gå till Inställningar och tryck på Skärmtid.
  2. Tryck på Begränsa innehåll/integritet och ange din lösenkod för Skärmtid.
  3. Tryck på Innehållsbegränsningar och tryck sedan på Webbinnehåll.
  4. Välj Obegränsad åtkomst, Begränsa webbplatser med barnförbjudet innehåll eller Endast tillåtna webbplatser.
Varför kan jag inte gå in på vissa sidor? Vissa nätverksinställningar, till exempel de som är relaterade till användandet av en proxyserver eller en anpassad DNS-server, kan påverka åtkomsten till innehåll på internet. Även om du inte har ändrat dina nätverksinställningar så kanske du har installerat mjukvara som har ändrat dessa inställningar åt dig.

Med hänsyn till detta, kan inte gå in på vissa hemsidor?

Klicka på Meny-ikonen, de tre lodräta punkterna längst upp till höger > klicka på Inställningar > Skrolla ner till Avancerat och klicka på den nedåtpekande triangeln bredvid. Då öppnas Sekretess och säkerhet > Rensa webbinformation (Rensa historik, cookies, cacheminne m m) Klicka på pilen bredvid. Hur blockerar jag? Under Senaste klickar du på i-symbolen bredvid telefonnumret eller kontakten som du vill blockera. Scrolla lägst ner på sidan och klicka på Blockera den här uppringaren. Bekräfta sedan blockeringen av kontakten.

Och därefter, kan man blockera på youtube?

Du kan blockera en video eller kanal på visningssidan:

Tryck på Mer längst upp i videon. Tryck på BLOCKERA . I dialogrutan som öppnas väljer du Blockera bara den här videon, eller Blockera hela kanalen för att blockera kanalen som är kopplad till videon. Tryck på BLOCKERA.
Hur få bort popups?

Det finns många olika typer av popup-fönster och deras metoder för borttagning varierar. Popup-fönster som visas i webbläsaren kan ofta blockeras med hjälp av en popup-blocker, som finns som tillägg i de flesta webbläsare. Om du fortfarande ser popup-fönster när du surfar, kan det bero på att någon form av malware har installerats på din dator. I så fall rekommenderar vi att du skannar din dator med ett antivirusprogram och tar bort de skadliga filerna.

Hur tillåter jag popup fönster?

För att tillåta popup-fönster måste du först aktivera popup-fönster i webbläsaren. Därefter måste du hitta webbplatsen som du vill tillåta popup-fönster från. När du hittat webbplatsen, högerklicka på webbplatsen och välj "Tillåt popup-fönster från denna sida".

By Fechter

Hur tillåter man popup fönster Safari? :: Hur får man bort popup-fönster Google Chrome?
Användbara länkar