Hem > H > Hur Tillåter Man Popup Fönster Safari?

Hur tillåter man popup fönster Safari?

Tillåta eller blockera popupfönster på en webbplats

Öppna webbplatsen. I Safari på datorn väljer du Safari > Inställningar och klickar på Webbplatser. Klicka på Popupfönster till vänster. Se till att rulla till nederkanten av listan ifall du inte ser Popupfönster.

Läs mer

Hur stänger man av be om köp?

Så här aktiverar eller inaktiverar du Be om köp

  1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på Familjedelning.
  4. Tryck på Be om Köp.
  5. Tryck på familjemedlemmens namn.
  6. Använd reglaget för att aktivera eller inaktivera Be om köp.
Hur begränsar man Skärmtid? Android

Begränsa skärmtiden för specifika appar
  1. Öppna Family Link-appen .
  2. Välj ditt barn.
  3. På kortet Appaktivitet trycker du på Ange gränser.
  4. Tryck på bredvid önskad app Ange gräns .
  5. Ange en daglig tidsgräns för appen.
  6. Tryck på Ange.

Hur blockar man sidor på Safari?

Bästa sättet att blockera webbplatser i Safari är Föräldrakontroll. Även om du är äldre kan du utnyttja tekniken för att undvika besök till oseriösa sidor på nätet. Enklast är att installera tillägget Wastenotime . Du får en liten knapp du kan trycka på när du kommer till en domän du inte längre vill ha att göra med. Med hänsyn till detta, vad gör jag om det står webbplatsen kan inte nås? Du kommer att se ett meddelande som säger: Denna webbplats kan inte nås eller Denna webbsida är inte tillgänglig. När du besöker en webbplats med Google Chrome och stöter på det här meddelandet betyder det att ditt försök att ansluta nekades.

Och en annan fråga, kan man blockera någon på mail?

Du kan snabbt lägga till en avsändare i listan Spärrade avsändare genom att högerklicka på ett e-postmeddelande från den avsändaren. Peka på Skräppost i snabbmenyn, och klicka sedan på Lägg till avsändaren i listan Spärrade avsändare. Vad händer om jag blockerar en uppringare? Då blockeras samtal från hemliga eller oidentifierade nummer. Samtal från telefonnummer som inte finns bland dina kontakter kommer fortfarande fram.

Man kan också fråga hur får man stopp på spam mail?

När du blockerar en avsändare hamnar meddelanden som personen skickar till dig i skräppostmappen.

  1. Öppna Gmail-appen på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Öppna meddelandet.
  3. Tryck på Mer. uppe till höger i meddelandet.
  4. Tryck på Blockera [avsändare].
Följaktligen, hur låser man youtube för barn?

Det finns flera sätt att göra detta. En metod är att använda en webbläsare som har en inbyggd funktion för att blockera olämpligt innehåll. Detta kan göras med de flesta vanliga webbläsare, såsom Google Chrome och Mozilla Firefox. Om du använder en dator med Windows 8 eller högre, finns det också ett program som heter "Family Safety" som du kan använda för att blockera olämpligt innehåll.

Hur blir man av med Google annonser?

Det finns flera olika sätt att ta bort Google-annonser. Den enklaste metoden är att använda AdBlock-programvara för att förhindra att annonser visas i webbläsaren. AdBlock är ett gratisprogram som finns för olika webbläsare, och det finns även en version för mobilen.
Annonser kan också tas bort manuellt från Googles annonsnätverk. Detta görs genom att logga in på ditt Google-konto, gå till annonsinställningarna och välja vilka typer av annonser du inte vill se.
Om du inte vill använda AdBlock eller göra några inställningar i ditt Google-konto, finns det även andra metoder för att blockera Google-annonser. En av dessa är att använda en webbläsare som är kompatibel med uBlock Origin-tillägget. Detta är ett gratisprogram som finns för olika webbläsare, och det fungerar på samma sätt som AdBlock.
Det finns även flera olika tjänster och program som kan hjälpa till att blockera Google-annonser. En av dessa är Ghostery, som är en tjänst som finns som tillägg för olika webbläsare eller som en fristående programvara.

By Goat

Varför blockeras vissa sidor? :: Hur tar man bort blockerade hemsidor?
Användbara länkar