Hem > H > Hur Kommer Man Till Sista Raden I Excel?

Hur kommer man till sista raden i Excel?

Du kan också använda tangentbordet för att uppnå samma sak. Står du i cell B3 och trycker Ctrl+nedåtpil förflyttas du också till cell B21. Trycker du istället Ctrl+högerpil så förflyttas du till cell F3.

Läs mer

Hur markerar man en hel kolumn i Excel?

Om du vill markera ett större område är det lättare att klicka på den första cellen och hålla ned SKIFT-tangenten samtidigt som du klickar på den sista cellen i området. Du visar den sista cellen genom att rulla dit. Markera en hel kolumn eller rad genom att klicka på kolumn-eller rad rubriken. Dessutom, vad är kortkommando för att infoga?

Om du villTryck på
Gå till fliken Infoga .Alt+N
Använda fetstil.Ctrl+F
Centrera cellinnehållet.Alt+W, A, C
Gå till fliken Sidlayout .Alt+P

Dessutom, hur låser man rader och kolumner i excel?

Låsa kolumner och rader i Excel

  1. Om du bara vill låsa en rad klickar du på Lås översta raden.
  2. Om du bara vill låsa en kolumn klickar du på Lås första kolumnen.
  3. Om du vill låsa mer än en rad eller kolumn, eller om du vill låsa både rader och kolumner samtidigt, klickar du på Lås fönsterrutor.
Hur låser man första raden i Excel? Klicka på Normal på fliken Visa.
  1. Låsa den översta raden. Klicka på Lås översta raden på fliken Visa.
  2. Låsa den första kolumnen. Om du i stället vill låsa kolumnen längst till vänster klickar du på Lås första kolumnen på fliken Visa.
  3. Låsa valfritt antal rader och kolumner. Vill du låsa flera rader och/eller kolumner?

Hur markerar man flera rader?

Om du vill markera mer än en rad i datavyn klickar du på en rad och håller sedan ned Ctrl- (Windows) eller kommandoknappen (Mac) och markerar de övriga raderna som du vill redigera eller ta bort. Hur lägger man till en kolumn i Excel? Lägga till en rad, kolumn eller cell

Välj en rad, kolumn eller cell. Högerklicka på raden, kolumnen eller cellen. På menyn som visas väljer du Infoga 1 till vänster, höger, över eller under.

Hur kan jag kopiera en funktion med riktning nedåt?

Du kan också trycka på Ctrl+D för att fylla i formeln nedåt i en kolumn. Markera först cellen som innehåller formeln du vill fylla, markera sedan cellerna under den och tryck sedan på Ctrl+D. Och en annan fråga, hur gör man ett kortkommando?

Det finns inte ett enda svar på den här frågan eftersom det kan variera beroende på vilket operativsystem du använder. I allmänhet skapas dock de flesta tangentbordsgenvägar genom att hålla ned en eller flera modifieringstangenter (t.ex. Control, Alt eller Shift) samtidigt som man trycker på en tangent som inte är en modifieringstangent. Till exempel är genvägen för att skapa ett nytt dokument i Microsoft Word vanligtvis Ctrl+N.

Vad gör Ctrl B?

Ctrl B är en genväg för kommandot "Bold" i många ordbehandlingsprogram. När du markerar text och trycker på Ctrl B blir texten fet.

By Edelman Delmonte

Vad är y-axeln? :: Hur tar man bort rader i Excel?
Användbara länkar