Hem > N > När Utgavs Sista Telefonkatalogen?

När utgavs sista telefonkatalogen?

År 2016 utkom de sista tryckta telefonkatalogerna i Sverige. På slutet fanns två större aktörer på den svenska telefonkatalogmarknaden: Eniro, som grundades när Televerket sålde ut sin katalogverksamhet i slutet av 1990-talet, och Lokaldelen som fokuserade på det lokala kontaktnätet.

Läs mer

Man kan också fråga finns det telefonkataloger fortfarande?

Det är 20 år sedan telefonkatalogen hamnade på internet. De vita sidorna, med nummer till privatpersoner, försvann 2012 och två år senare skrotades även de gula sidorna och därmed den hela tryckta rikstäckande telefonkatalogen. Vilket telefonnummer har en viss person? Om du har en smartphone eller tillgång till Internet finns tjänster så som Eniro.se, Birthday.se och Hitta.se. Dessa tjänster erbjuder olika sätt att hitta den information du söker. Men om du inte har möjlighet att använda en smartphone eller Internet finns en gratis nummerupplysning för personer med synnedsättning.

När kom första telefonkatalogen?

Det är 20 år sedan telefonkatalogen hamnade på internet. De vita sidorna, med nummer till privatpersoner, försvann 2012 och två år senare skrotades även de gula sidorna och därmed den hela tryckta rikstäckande telefonkatalogen. Nu är det helt slut. Vem äger det här numret? Vår sms-tjänst Vem äger fordonet ger dig fordons- och ägaruppgifter direkt via sms. Skicka ett registreringsnummer till nummer 72503. En kort stund därefter får du ett svars-sms med information om det fordon som har det aktuella registreringsnumret.

Dessutom, vem ringde mig nyss telefonnummer?

Behöver du hjälp att spåra ett okänt nummer och få reda på vem som har ringt? Ta del av andras tips och tipsa själv! "Vem ringde" är en tjänst som utvecklas löpande av Hittas användare där vi hjälps åt att klura ut vem det kan vara. Hur får man reda på telefonnummer? Hittar du inget med Swish, Eniro eller Hitta kan du ta hjälp av Google. Rör det sig om ett telemarketingföretag eller en bedragare är chanserna stora att det finns information om telefonnumret på internet.

Folk frågar också när upphörde televerket?

Från år 1918 och fram till 1980-talet bibehöll Telegrafverket, eller Televerket, som det hette sedan år 1953, en i det närmaste total kontroll över telekommunikationerna i Sverige. På motsvarande sätt, Är numret ledigt?

Det är svårt att svara på denna fråga utan att förstå vad du menar med "free". Om du frågar om numret är gratis att använda, då är svaret ja - det är gratis att använda siffror i de flesta sammanhang. Om du frågar om numret är ledigt för användning, då är svaret nej - det finns redan många användare av siffror, så det är inte ledigt för alla.

Vem ringde från Telia?

Telia är ett telekommunikationsföretag i Sverige. De erbjuder mobil- och fast telefoni, bredband, tv och mobila tjänster.

By Dionysus

Vad är en DSLR kamera? :: Är Google Drive gratis?
Användbara länkar