Hem > V > Varför Ska Jag Ha Dropbox?

Varför ska jag ha Dropbox?

Från bilder och filmer till presentationer och deklarationspapper, Dropbox Basic hjälper dig att hålla dina viktigaste – och mest oersättliga – filer säkra: Filsynk: Säkerhetskopiera allt genom att lagra det i Dropbox-mappen på din dator.

Läs mer

Dessutom, Är dropbox bra?

Installera Dropbox på alla dina enheter

Den stora fördelen med molntjänster som Dropbox är att du får åtkomst till dina viktiga filer precis överallt. Dropbox har klienter för Windows och Mac, fungerar med både Android och iOS samt kan användas i webbläsaren.
Vilken är den bästa molntjänsten? Här, i Google Drive, sparas alla filer i sin originalkvalitet och det går lika bra att spara bilder som textdokument, ja vilka filer som helst helt enkelt. Google Drive finns tillgängligt på webben, men även som app för både Iphone och så klart Android.

Med detta i åtanke, hur mycket kostar det att ha dropbox?

Konton i Dropbox Basic har 2 GB kostnadsfritt lagringsutrymme. Våra uppgraderade personliga planer har mer lagringsutrymme: från 2 TB för ett Dropbox Plus- eller Dropbox Family-konto, 3 TB för ett Dropbox Professional-konto, eller 5 TB för ett Dropbox Business-konto. Hur blir man av med Dropbox? Så här säger du upp Dropbox-prenumerationen:

  1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Plan.
  5. Klicka på Säg upp plan längst ner på sidan.
  6. Välj en anledning till att du annullerar.
  7. Klicka på Fortsätt med annulleringen.

Vem står bakom Dropbox?

Historia. Företaget grundades 2007 av Drew Houston och Arash Ferdowsi, som vid den tiden var studenter på Massachusetts Institute of Technology (MIT), och som ogillade att vara tvungna att skicka e-post till sig själva då de arbetade vid mer än en dator. Dessutom, vad kostar det att lagra i molnet? Många molntjänster går att prova gratis, men har även företagspaket från någonstans runt hundralappen och strax under tusen kronor. Därutöver tillkommer kostnader för alla tänkbara tillval du kan göra, allt ifrån tjänster, till CPU eller lagringsutrymme på molnet.

Följaktligen, vad menas med att spara i molnet?

Molnlagring eller Cloud storage är en molntjänst för lagring av data. I motsats till NFS, SMB och andra system för datalagring på en server i det egna intranätet (eventuellt med VPN-arrangemang) ligger servern vid molnlagring i allmänhet hos ett annat företag, med åtkomst över det publika Internet. Var sparar man bilder bäst?

Det beror på vad man föredrar. Om man vill ha tillgång till bilderna från flera olika enheter och gärna dela med sig av dem, finns det molnlagringstjänster som t.ex. Google Drive, iCloud eller Dropbox. Då kan man enkelt logga in från vilken enhet som helst och ha tillgång till alla bilder. Om man istället föredrar att lagra bilderna lokalt på en dator eller extern hårddisk är det också ett bra alternativ. Man bör då tänka på att säkerhetskopiera bilderna regelbundet för att inte riskera att förlora dem.

Med detta i åtanke, Är onedrive och icloud samma sak?

Det finns en viktig skillnad mellan OneDrive och iCloud. OneDrive är ett molnlagringssystem från Microsoft och iCloud är ett molnlagringssystem från Apple. Båda systemen tillåter användare att spara och synkronisera filer på nätet, men iCloud är integrerat i Apple-produkter och OneDrive är integrerat i Microsoft-produkter. Därför är OneDrive bättre för användare av Microsoft-produkter och iCloud bättre för användare av Apple-produkter.

By Raynah

Hur smakar Proteinvatten? :: Hur bra är Avast antivirus?
Användbara länkar