Hem > H > Hur Bra Är Avast Antivirus?

Hur bra är Avast antivirus?

Utmärkt skydd för alla enheter: Avast presterar bra hos de oberoende testlabben, vilket gör dem till ett säkert val för att skydda dig mot onlinehot. Bra, och gratis, skydd för Android: Även om vi inte rekommenderar Avasts gratis lösning för Windows, så är Androidversionen riktigt bra.

Läs mer

Vilket är det bästa gratis antivirusprogrammet?

PC-tidningen rekommenderar

Därför har en tydlig uppfattning om vad som är bra om du vill satsa på ett antivirusprogram som är gratis: Använd gratisprogrammet Avira Free Antivirus. Avira Free Antivirus är ett av de effektivaste antivirusprogrammen samtidigt som det utmärker sig genom att vara ovanligt diskret.
På motsvarande sätt, vilket är det bästa antivirusprogrammet? F-Secure lider fortfarande av att de saknar den uppsjö av små och smarta bonusfunktioner som andra säkerhetspaket erbjuder. Men med god säkerhet och bra prestanda kommer de långt ändå. Gränssnittet har snyggats till och medföljande vpn-tjänsten har blivit bättre sedan vårt senaste test.

Kan man lita på Avast?

Microsoft Defender får inte heller lika höga poäng av oberoende testlaboratorier, som AV-Comparatives. Om du söker efter ett omfattande skydd mot datorhot ska du satsa på Avast – över 435 miljoner användare världen över litar redan på Avast. Med hänsyn till detta, vem äger avast? Avast, i marknadsföringssyfte skrivet avast!, är ett antivirusprogram som tillhandahålls av det tjeckiska företaget Avast Software.

Vad kostar Avast Premium?

Du får en pc skyddad för 399 kronor första årets och 599 kronor löpande med Premium Security. Är din huvuddator en Mac är det aningen billigare. Eller så betalar du 499 kr och sedan 799 kr per år för att skydda upp till tio enheter med Windows, Mac OS, Android eller IOS. Vad kostar total av? TotalAV Antivirus är ett antivirus som är gratis att använda och är packat med alla viktiga funktioner för att hitta och ta bort skadlig programvara för att skydda dig.

Vad kostar ett antivirusprogram?

Råd & Rön har testat 24 internetsäkerhetsprogram för datorer med Windows. Sju av dem är gratis, medan de andra kostar mellan 200 och 650 kronor för ett års användande. Programmen som skyddar mest är betalprogram, men även de bästa gratisversionerna ger din dator ett gott grundskydd. Finns det gratis antivirusprogram?

Ja, det finns fria antivirusprogram. Vissa gratis antivirusprogram finns tillgängliga för nedladdning på internet, och andra gratis antivirusprogram kan erhållas från tredje part. Dessa program är ofta begränsade i funktion jämfört med betalprogrammen, men de är fortfarande tillgängliga för användare som inte är villiga att betala för ett antivirusprogram.

Dessutom, hur bra är total av?

Det beror på hur mycket energi som finns i batteriet. Ju mer energi i batteriet, desto längre räckvidd har totalen avstängning.

By Yael

Varför ska jag ha Dropbox? :: Är AVG säkert?
Användbara länkar