Hem > V > Vad Är Avast Cleanup?

Vad är Avast Cleanup?

Avast Cleanup genomsöker hela datorn och tar bort åtskilliga gigabyte med skräpfiler från över 200 program, webbläsare och till och med från Windows-systemet.

Läs mer

Hur bra är Avast antivirus?

Utmärkt skydd för alla enheter: Avast presterar bra hos de oberoende testlabben, vilket gör dem till ett säkert val för att skydda dig mot onlinehot. Bra, och gratis, skydd för Android: Även om vi inte rekommenderar Avasts gratis lösning för Windows, så är Androidversionen riktigt bra. Man kan också fråga vad kostar avast premium? Du får en pc skyddad för 399 kronor första årets och 599 kronor löpande med Premium Security. Är din huvuddator en Mac är det aningen billigare. Eller så betalar du 499 kr och sedan 799 kr per år för att skydda upp till tio enheter med Windows, Mac OS, Android eller IOS.

Vad är AntiTrack?

Norton AntiTrack är en ny Windows-app och ett webbläsartillägg som håller dina aktiviteter på nätet och ditt digitala fotavtryck privata. Huvudfunktionerna hjälper dig att dölja din identitet från försök till spårning och fingeravtrycksidentifiering från webbläsare och enskilda webbplatser. Kan man lita på Avast? Microsoft Defender får inte heller lika höga poäng av oberoende testlaboratorier, som AV-Comparatives. Om du söker efter ett omfattande skydd mot datorhot ska du satsa på Avast – över 435 miljoner användare världen över litar redan på Avast.

Med tanke på detta, Är avast antivirus gratis?

Avast Free Antivirus för Windows 10. Över 435 miljoner användare världen över litar på Avast. Skaffa vårt kostnadsfria och prisbelönta skydd mot virus och andra skadliga program för Windows 10 nu. Vilket är det bästa antivirusprogrammet som är gratis? gratis antivirusbästa

Aviras gratisversion är bästa gratis antivirus du kan köpa just nu.

  1. Avira Free Antivirus.
  2. Bitdefender Antivirus Free.
  3. Kaspersky Free.
  4. Avast AntiVirus Free.

Dessutom, har avast brandvägg?

Avast Premier och Internet Security har båda inbyggd brandvägg som ger dig full kontroll över trafiken till och från din dator. Har du Avast Premier eller Avast Internet Security? Perfekt – din brandvägg är påslagen som standardinställning. Om du vill justera inställningarna öppnar du Avast och klickar på "Skydd". Vad kostar Avast Cleanup?

Det finns inga kostnader för Avast Cleanup. Du kan ladda ner och använda programvaran gratis.

Dessutom, vad är norton antitrack?

Norton AntiTrack är ett program som syftar till att motverka spårning av användare på nätet. Programmet blockerar försök att spåra användare genom att tillfälligt stänga av delar av webbläsarfunktionalitet som annars skulle göra det möjligt för spårare att samla in information om användaren. Norton AntiTrack kan också hindra installation av vissa typer av spårningsprogramvara på användarens dator.

By Garrek Disanti

Hur uppdaterar jag till Windows 10? :: Vad gör VirtualBox?
Användbara länkar