Hem > K > Kan Inte Öppna Appar På Samsung?

Kan inte öppna appar på Samsung?

Grundläggande felsökning

  • Kontrollera att du har en stabil anslutning till Wi-Fi eller mobildata.
  • Kontrollera lagringsutrymmet.
  • Sök efter systemuppdateringar till Android.
  • Kontrollera om appen är tillgänglig för enheten.
  • Avinstallera appen och installera om den.
  • Stäng Play Butik och öppna appen igen.

Läs mer

Varför kraschar appar Android?

Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView. Varför kan jag inte öppna min Samsung Health? Samsung meddelar att äldre Galaxy-modeller, närmare bestämt enheter som använder Android 7 eller äldre, kommer att förlora funktionalitet den 23 mars. Appen kommer inte att sluta fungera fullständigt, men användarna kommer inte att kunna utnyttja alla funktioner samt all support kommer att upphöra.

Varför kan jag inte öppna länkar?

Det låter som att associationen till din webbläsare inte fungerar som den ska. Vet du om du har installerat någon annan webbläsare i Windows? Klicka på ikonen för den automatiska Fix it filen och välj att köra den. Starta sedan om datorn och se om det går att klicka på länkar i mailen nu. Följaktligen, kan inte öppna länkar samsung? För att öppna webblänkar krävs en Webbläsare-app. Länken öppnas inte om Webbläsare är avaktiverad. Om så, öppna Inställningar, sök efter och öppna Appar och aktivera Webbläsare.

Och en annan fråga, kan inte öppna appar android?

Om du har WebView i Android-systemet installerat, men inte kan aktivera det, måste du avinstallera och aktivera appen på nytt.

  • Öppna Inställningar.
  • Tryck på Appar.
  • Sök efter WebView i Android-systemet med hjälp av förstoringsglaset högst upp och välj.
  • Tryck på Appinformation i butik.
  • Tryck på Avinstallera.
Följaktligen, varför har mina appar försvunnit? Detta kan komma sig antingen av att man av misstag råkat radera appen. Alternativt att en uppdatering av enhetens mjukvara och operativsystem (iOS) ställt till det och grupperat vissa ikoner och tagit bort andra. Något som inte ska hända, men kan och händer titt som tätt ändå.

Varför stängs Mina appar ner Samsung?

Orsaken till problemet ska vara Android System Webview och en ny uppdatering som släppts till den men inte verkar fungera som det är tänkt. Genom att avinstallera uppdateringar kan du återfå funktionen som den var innan. Det här gör du genom att gå till Inställningar -> Appar. Hur rensar man cache på Android?

Det finns några olika sätt att rensa cacheminnet på din Android-enhet. Ett sätt är att gå in i appen Inställningar och trycka på alternativet Lagring. Härifrån bör du se en lista över alla appar på din enhet. Tryck på en app och tryck sedan på knappen Rensa cache. Detta kommer att rensa cacheminnet för just den appen.
Ett annat sätt att rensa cacheminnet är att gå in i avsnittet Appar i enhetens inställningar. Tryck på en app och tryck sedan på knappen Force Stop. Detta stoppar appen från att köras och rensar dess cache.
Du kan också rensa cacheminnet genom att använda en app från en tredje part. Det finns många olika appar som kan rensa cacheminnet på din enhet. Sök bara efter "cache cleaner" i Google Play Store så bör du se ett gäng olika alternativ.

På motsvarande sätt, när en app inte fungerar?

Det finns några möjliga orsaker till att en app inte fungerar som förväntat. Det kan vara ett problem med själva appen, ett problem med enheten som den är installerad på eller ett problem med operativsystemet.
Om appen kraschar, fryser eller på annat sätt inte fungerar som förväntat är det första du ska göra att kontrollera om det finns uppdateringar. Ibland släpper apputvecklare uppdateringar som åtgärdar fel eller förbättrar prestandan.
Om det inte finns några uppdateringar tillgängliga, eller om appen fortfarande inte fungerar efter uppdatering, är nästa steg att försöka avinstallera och installera om appen. Detta kan ofta åtgärda problem med skadade filer eller inställningar.
Om appen fortfarande inte fungerar efter avinstallation och ominstallation är det troligt att det finns ett kompatibilitetsproblem mellan appen och den enhet som den är installerad på. I det här fallet är den bästa lösningen att kontakta apputvecklaren för att få hjälp.
Om appen är kompatibel med enheten men fortfarande inte fungerar är det möjligt att det finns ett problem med själva enheten. I det här fallet är den bästa lösningen att kontakta enhetstillverkaren för att få hjälp.
Slutligen, om appen är kompatibel med enheten och det inte finns några problem med enheten är det möjligt att det finns ett problem med operativsystemet. I det här fallet är den bästa lösningen att kontakta tillverkaren av operativsystemet för att få hjälp.

By Rumilly

Hur vet jag om jag blir spårad? :: Kan inte återställa min Hotmail?
Användbara länkar