Hem > V > Vad Är Popup Notis?

Vad är popup notis?

Du kan konfigurera Chrome så att du får aviseringar från webbplatser, appar och tillägg, till exempel påminnelser om möten. Läs mer om hur du blockerar eller tillåter popup-fönster om sådana fönster eller annonser öppnas.

Läs mer

Kan man ha WhatsApp utan Facebook?

WhatsApp, som ägs av Facebook sedan början av 2014, har nyss uppdaterat sitt användaravtal. Nya avtalet tillåter företagen att förknippa WhatsApp-konton med ett eventuellt Facebook-konto genom att använda ditt telefonnummer. Vad är en pop up blockerare? Syftet med popup-blockerare är att stoppa oönskade popup-fönster, men beroende på dina inställningarna kan ibland även nyttiga funktioner blockeras. Därför är det viktigt att lära sig hur man hanterar det. Moderna webbläsare har nästan alltid någon form av popup-blockerare.

Folk frågar också hur får man bort oönskade aviseringar?

Om du får irriterande aviseringar från en webbplats kan du inaktivera behörigheten.

  1. Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna en webbsida.
  3. Tryck på Mer till höger om adressfältet Information .
  4. Tryck på Webbplatsinställningar.
  5. Tryck på Aviseringar under Behörigheter.
  6. Inaktivera inställningen.
Följaktligen, kan man bli lurad på whatsapp? Ett mycket vanligt sätt för bedragare på WhatsApp är att kapa ett konto genom att få tillgång till verifieringskoden för kontot. Det kan gå till så här: Bedragaren erhåller telefonnumret till sitt offer. Bedragaren (åter)installerar WhatsApp på sin telefon eller en annan enhet.

Vad händer med WhatsApp 2021?

Från och med den 15 maj 2021 ändrar Facebook WhatsApp användarvillkor. En betydande förändring avser delning av användardata. För närvarande får användarna ett varningsmeddelande som de måste avvisa varje dag. Den 15 maj blir det obligatoriskt att acceptera ändringarna. Med detta i åtanke, hur kommer jag in på whatsapp? Hämta appen och starta den: ladda ned WhatsApp Messenger gratis från Google Play Store eller Apple App Store. Öppna appen genom att trycka på WhatsApp-ikonen på startskärmen. 2. Granska användarvillkoren: läs igenom användarvillkoren och sekretesspolicyn.

Hur tillåter jag popup-fönster?

Öppna Chrome-appen på en mobil eller surfplatta med Android. Öppna en sida där popupfönster blockeras. Tryck på Visa alltid längst ned. På motsvarande sätt, hur tillåter man pop ups?

Det finns några sätt att tillåta popup-fönster:
1. Du kan sätta upp en vitlista över de webbplatser som du vill tillåta popup-fönster från i webbläsarens inställningar.
2. Du kan installera ett webbläsartillägg som tillåter pop ups från vissa webbplatser.
3. Du kan tillfälligt tillåta pop ups från en webbplats genom att klicka på ikonen i adressfältet.

Hur tillåter man popup-fönster Safari?

I Safari kan du blockera popup-fönster från att visas automatiskt som standard. Men om du av misstag har blockerat ett popup-fönster kan du häva blockeringen genom att följa de här stegen:
1. Öppna Safari.
2. Klicka på Safari-menyn i det övre vänstra hörnet av skärmen.
3. Klicka på Inställningar.
4. Klicka på fliken Webbplatser.
5. Klicka på Popup-fönster i den vänstra sidofältet.
6. Hitta den webbplats som du vill tillåta popup-fönster på i listan till höger och klicka sedan på knappen Tillåt bredvid den.
7. Stäng fönstret Inställningar.

By Aldora

Får upp en massa popup? :: Hur fungerar lager i Photoshop?
Användbara länkar