Hem > H > Hur Kontaktar Man Ebay?

Hur kontaktar man eBay?

Telefonnumret om du vill kontakta ebay kundtjänst är: +1-866-492-3229. ebays telefonsupport går att nå: 24/7.

Läs mer

Med detta i åtanke, Är det säkert att handla på ebay?

Min erfarenhet av eBay har nästan uteslutande varit god. Praktiskt taget alla varor har kommit inom rimlig tid och de varor som inte har kommit har eBay sett till att jag får pengarna tillbaka för. Jag uppskattar verkligen deras söksystem och plattform och är därför mån om att ge min bild. Därmed, kan man sälja på ebay? Både privatpersoner och företag kan sälja på eBay och eBay erbjuder två typer av konto, Personal och Business. Om man planerar att sälja en större mängd produkter ska man registrera sig för ett Businesskonto. Säljer man bara några enstaka produkter räcker det att registrera ett Personalkonto.

Dessutom, vad står ebay för?

Ebay Inc. (utskrivet som eBay) är ett amerikanskt multinationellt internetföretag som har hand om Ebay.com, en nätauktions- och shoppingwebbplats där folk och företag köper och säljer ett brett utbud av varor och tjänster världen runt. eBay Inc. Finns eBay på svenska? För att handla på svenska, besök www.ebay.se. Detta erbjuder eBay IM: Information på svenska (förutom beskrivning av varor). Möjlighet att söka på flera språk.

Dessutom, kan man handla på ebay från sverige?

Världens största auktionsajt, Ebay, finns i flera länder, som brittiska www.ebay.co.uk och tyska www.ebay.de. Men säljarna kan ändå komma från hela världen. Kolla alltid varifrån auktionsvaran skickas. Reglerna för moms och tull är desamma oavsett om säljaren är privatperson eller företag. Är det säkert att handla på Amazon? Vi har vid flera tillfällen rapporterat om felaktiga och oklara produktsidor på Amazon.se, där kunder fått något annat än vad de trott att de har beställt. Nu har TV4 granskat säkerheten på fem elektronikprodukter beställda från Amazon.se och resultatet är nedslående för e-handelsjätten.

Hur fungerar budgivning på ebay?

Så sitt med muspekaren på "bid now" knappen och updatera ofta! När det är ca 30-45sek kvar ser ungefär vad det ligger på och kan bjuda över! Observera att man lägger in ett maxbud dvs. högsta summa du kan tänka dig och sen ser ebay till att du automatisk är högstbjudande tills någon bjuder över ditt maxbud! Folk frågar också hur kan jag sälja på etsy?

Om du är intresserad av att sälja på Etsy är det första steget att skapa ett Etsy-konto. När du har ett konto kan du börja skapa dina egna listor. Om du vill lista ett föremål på Etsy måste du skapa en produktlista. För att göra detta måste du ange följande:
- Ett produktfoto
- Ett produktnamn
- En produktbeskrivning
- Ett pris
När du har skapat din lista kan du välja att lägga till ytterligare information om din produkt, t.ex. fraktinformation, returrätt osv. När du har skapat din lista kan du välja att publicera den. När den är publicerad kan folk se din lista och köpa din produkt.

Och en annan fråga, hur gör man för att sälja på tradera?

För att kunna sälja på tradera måste du först skapa ett konto och lägga upp ditt föremål till försäljning. När ditt föremål är listat kan potentiella köpare se det och kontakta dig om de är intresserade av att köpa det.

By Iorio Marbus

Är det tull på eBay? :: Hur skriver man postnummer och ort?
Användbara länkar