Hem > H > Hur Fungerar Ebay?

Hur fungerar eBay?

På Ebay och i vissa andra e-butiker kan du också betala med Paypal. Du sätter då in pengar på ditt Paypalkonto och överför därifrån till säljarens Paypalkonto med e-postadressen som identifierare. Processen är väldigt smidig, och säljare och köpare slipper avslöja varandras bankkonton för varandra.

Läs mer

Dessutom, finns ebay på svenska?

För att handla på svenska, besök www.ebay.se. Detta erbjuder eBay IM: Information på svenska (förutom beskrivning av varor). Möjlighet att söka på flera språk. Finns Ebay i Sverige? År 2005 etablerades Ebay i Sverige och började konkurrera med Tradera, som var den ledande auktionssajten på den svenska marknaden.

Folk frågar också Är det säkert att handla på ebay?

Min erfarenhet av eBay har nästan uteslutande varit god. Praktiskt taget alla varor har kommit inom rimlig tid och de varor som inte har kommit har eBay sett till att jag får pengarna tillbaka för. Jag uppskattar verkligen deras söksystem och plattform och är därför mån om att ge min bild. Folk frågar också hur skapar man konto på ebay? EBAY GUIDE

  1. Skapa ett konto på Ebay. Klicka på "Register" uppe i det vänstra hörnet.
  2. Skapa ett paypal konto. Gå in på www.paypal.se och klicka på "Skapa konto", välj "PayPal for you" och klicka på Get Started knappen under.
  3. Koppla PayPal kontot till ditt Ebay konto.
  4. Börja shoppa!

Hur lång leveranstid eBay?

Handlarna ska enligt eBays villkor skicka med parcel/tracking number, men vissa handlare skiter i detta och skickar ändå. Tid från beställning och betalning med paypal till leverans hemma brukar för mig vara mellan 5 dagar och 3 veckor. Var finns Ebay? Karta och andra adresser

Ebay Sweden AB har verksamhet på Gävlegatan 20 i Vasastaden, Stockholm. Ebay Sweden AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Tradera Sweden AB i Stockholm.

Man kan också fråga vem köpte ebay?

Tradera grundades 1999 av Kaplans Auktioner, men köptes upp av den internationella E-handelskoncernen Ebay 2006, som sedan innan även ägde betalbolaget PayPal. Under 2015 delades Ebay och PayPal upp i två fristående bolag, och Tradera blev då en del av PayPal. Är det säkert att handla på Amazon?

Det är säkert att handla på Amazon. Deras säkerhet är mycket hög och de flesta användare är nöjda med deras tjänst.

Kan man bli lurad på eBay?

Det finns en risk för att du kan bli av med pengarna på eBay, särskilt om du handlar med en säljare som är från en annan nation. Därför är det viktigt att du bara handlar med säljare som har ett gott rykte, och som du litar på. Om du är osäker på en säljare, så ta reda på så mycket som möjligt om dem innan du handlar.

By Sigfried Helaire

Vad visar medelvärdet? :: Vad kan man tjäna pengar på att sälja?
Användbara länkar