Hem > r > Är Ebay Begagnat?

Är Ebay begagnat?

Ebay är väl som Tradera/Blocket, begagnade prylar.

Läs mer

Hur funkar Ebay i Sverige?

På Ebay och i vissa andra e-butiker kan du också betala med Paypal. Du sätter då in pengar på ditt Paypalkonto och överför därifrån till säljarens Paypalkonto med e-postadressen som identifierare. Processen är väldigt smidig, och säljare och köpare slipper avslöja varandras bankkonton för varandra. Är Ebay trovärdigt? Min erfarenhet av eBay har nästan uteslutande varit god. Praktiskt taget alla varor har kommit inom rimlig tid och de varor som inte har kommit har eBay sett till att jag får pengarna tillbaka för. Jag uppskattar verkligen deras söksystem och plattform och är därför mån om att ge min bild.

Hur mycket kostar det att sälja på Ebay?

INSERTION FEE Vid publicering av en annons tar eBay en avgift som kallas "Insertion fee". Varje månad får du publicera 50 annonser utan Insertion fee. Skulle dina annonser bli osåld och republiceras behöver du betala en Insertion fee om du använt alla dina 50 annonser utan Insertion fee. Med detta i åtanke, finns ebay i sverige? År 2005 etablerades Ebay i Sverige och började konkurrera med Tradera, som var den ledande auktionssajten på den svenska marknaden.

Därefter, finns ebay på svenska?

För att handla på svenska, besök www.ebay.se. Detta erbjuder eBay IM: Information på svenska (förutom beskrivning av varor). Möjlighet att söka på flera språk. Dessutom, hur skapar man konto på ebay? EBAY GUIDE

  1. Skapa ett konto på Ebay. Klicka på "Register" uppe i det vänstra hörnet.
  2. Skapa ett paypal konto. Gå in på www.paypal.se och klicka på "Skapa konto", välj "PayPal for you" och klicka på Get Started knappen under.
  3. Koppla PayPal kontot till ditt Ebay konto.
  4. Börja shoppa!

Hur fungerar PayPal på eBay?

Mottagaren får pengarna utan att se ditt kreditkorts- eller bankkontonummer. Säljare eller mottagare kan överföra pengar från ett PayPal-konto till ett bankkonto eller kreditkort. Eller så kan de använda sitt PayPal-konto till att betala online. Hur lång leveranstid eBay?

Den genomsnittliga leveranstiden för ett eBay-köp är tre till fem dagar efter att varan har skickats.

Var finns Ebay?

Ebay är en webbplats där man kan köpa och sälja varor. Huvudkontoret ligger i San Jose, Kalifornien.

By Elissa Schilk

Vad får man i ersättning som kontaktperson? :: Var hittar jag nedladdade filer på PC?
Användbara länkar