Hem > V > Var Finns Ebay?

Var finns Ebay?

Karta och andra adresser

Ebay Sweden AB har verksamhet på Gävlegatan 20 i Vasastaden, Stockholm. Ebay Sweden AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Tradera Sweden AB i Stockholm.

Läs mer

Vem köpte Ebay?

Tradera grundades 1999 av Kaplans Auktioner, men köptes upp av den internationella E-handelskoncernen Ebay 2006, som sedan innan även ägde betalbolaget PayPal. Under 2015 delades Ebay och PayPal upp i två fristående bolag, och Tradera blev då en del av PayPal. Kan man sälja på Etsy från Sverige? Funderar du med andra ord på att starta en onlineshop på Etsy som du vill hålla igång länge, now's the time. Du kan redan nu sälja till en mindre publik i Sverige, men även vända dig mot hela världen där Etsy är mer populärt.

Måste man ha ett företag för att sälja på Etsy?

Innan du öppnar en Etsy -butik, se till att du informerar dig själv om lagkraven för att undvika problem med skattemyndigheterna i ditt land. En viktig fråga att ställa kan vara om du officiellt behöver registrera dig som företag. Även om du bara ser din Etsy -butik som en hobby kan skattekontoret se det annorlunda! Är det säkert att handla på Etsy? Etsy anses vara säkert och pålitligt för de flesta användare. Etsy är säkert, glöm bara inte att kontrollera Etsys butikspolicy och Etsys fraktdetaljer innan du beställer. Etsy är ett miljardföretag och det gör tusentals inköp om dagen så att du kan lita på Etsy när du gör inköp.

Vad är lättast att sälja på Tradera?

Kläder, skor och leksaker säljer bra, men om det är en större kassa man är ute efter är det bra att sälja smycken, väskor, exklusiva klockor, kameror eller hemelektronik. Bärbara datorer, TV- och datorspel samt mobiltelefoner leder ofta till budkrig vilket ofta betyder att man får bra betalt. Dessutom, hur mycket får man sälja på tradera utan att skatta? Köper och säljer du varor med syftet att göra vinst så säger Skatteverket att du ska skatta på det, från första kronan. Om du däremot säljer saker du haft för personligt bruk är det skattefritt upp till en vinst på 50 000 kr.

Hur mycket kostar det att sälja på Tradera?

Vad kostar det att annonsera på Tradera? Vi tar en provisionsavgift som är 10% på sålda varor, för osålda annonser så betalar du endast för tillval och eventuell uppläggningsavgift om du publicerat mer än 100 varor på en månad. Priserna kan variera om du har butik, tar del av en aktiv kampanj etc. Är det säkert att handla på Amazon?

Det är mycket säkert att handla på Amazon. Det är en av de mest populära och pålitliga e-handelswebbplatserna. Webbplatsen är krypterad och dina kreditkortsuppgifter är skyddade. Det finns också många olika betalningsmetoder som du kan välja mellan.

Dessutom, kan man bli scammad på paypal?

Det finns en risk för bedrägerier på PayPal, precis som på andra online-plattformar. Bedragare kan till exempel skapa falska PayPal-konton eller hacka in i befintliga konton för att ta emot betalningar som inte är ämnade för dem. De kan också försöka lura användare att betala för produkter eller tjänster som aldrig kommer att levereras. För att skydda sig mot bedrägerier på PayPal, bör användare alltid logga in på sitt konto från PayPal.com och inte klicka på länkar i e-postmeddelanden som kan leda till en falsk PayPal-sida. Användare bör också aktivera tvåfaktorsautentisering för sina konton.

By Wycoff Burdi

Hur skannar man in en signatur? :: Hur ändrar man färg på skärmen?
Användbara länkar