Hem > V > Vilken Funktion Har En Brandvägg I Datorsammanhang?

Vilken funktion har en brandvägg i Datorsammanhang?

En brandvägg skyddar en lokal dator mot virus, maskar, trojaner och nyckelsökningsangrepp.

Läs mer

På motsvarande sätt, hur snabbt är 2.4 ghz?

Triple-band-routrar har vanligtvis stöd för tre parallella dataströmmar på de tre banden. Det gör att de kan överföra upp till 3200 Mb/s. På 2,4 GHz-bandet kan de överföra upp till 600 Mb/s (tack vare Turbo-qam) och på de båda 5 GHz-banden kan de överföra upp till 1300 Mb/s (2600 Mb/s summerat). Vad är anslutningstyp? Vilken anslutningstyp du har är beroende på vilken metod din internetleverantör använder sig utav. Det ska framgå i det bekräftelsebrev du fått från din leverantör. De tre vanligaste anslutningstyperna är: Dynamisk ip-adress (DHCP) - Då tilldelar din leverantör dig en ip-adress automatiskt.

Vilken nivå arbetar en switch på?

Ordet switch är engelska och betyder omkopplare. Switchen arbetar på lager 2 i OSI-modellen, det vill säga att den hanterar och använder MAC-adresser (Media Access Control) för att ta beslut om på vilken port den mottagna ramen (dataramen) skall skickas ut. Vad är en switch och vad används den till? Så här fungerar en switch. Switchar används för att koppla samman flera nätverksenheter med varandra, dessa kan vara datorer i kontorsnätverk men även övervakningskameror, skrivare och i industriella nätverk kan det handla om PLC-utrustningar, industridatorer eller operatörspaneler.

Vad är ett spel LAN?

Ett LAN är när ett antal datoranvändare träffas för att koppla samman sina datorer i ett lokalt nätverk och spela spel tillsammans. Storleken på ett LAN kan variera från två till flera tusen deltagare. Ofta arrangerar man tävlingar och andra evenemang under ett LAN. Vad är en Ethernet switch? En switch används i ett kabelanslutet nätverk för att ansluta till andra enheter med Ethernet-kablar. Med omkopplaren kan varje ansluten enhet prata med de andra. Trådlösa nätverk använder inte switchar eftersom enheter som trådlösa routrar och adaptrar kommunicerar direkt med varandra.

Därefter, vad är en mediaomvandlare?

Mediaomvandlaren är den hårdvara som omvandlar fibern till bredbandsuppkoppling så att du kan surfa på internet, se på TV och kanske ringa via bredbandet. Vid ett fiberoperatörsbyte byter fiberleverantören hårdvaran i huset för att kunna leverera sina tjänster. Folk frågar också vad är lan 2?

Ett LAN (Local Area Network) är en grupp datorer och nätverksenheter som är anslutna till varandra inom ett litet geografiskt område, t.ex. ett hem, ett kontor eller en skola. Ett LAN kan kopplas samman med hjälp av trådbunden eller trådlös teknik.
Termen "LAN 2" används vanligtvis för att hänvisa till ett andra LAN som är anslutet till det första LAN. Om du till exempel har ett hemnätverk som är anslutet till Internet kan du också ha ett andra LAN som är anslutet till ditt hemnätverk. Detta andra LAN kan användas för att dela filer och skrivare mellan datorer i hemmet.

Vad menas med TCP?

Transmission Control Protocol (TCP) är en standard som definierar hur man upprättar och upprätthåller en nätverkskonversation via vilken tillämpningsprogram kan utbyta data. TCP fungerar tillsammans med Internet Protocol (IP), som definierar hur datorer skickar datapaket till varandra. TCP och IP är tillsammans de grundläggande regler som definierar Internet.

By Jefferey

Hur ser en WAN port ut? :: Vad är HUB dator?
Användbara länkar