Hem > H > Hur Gör Man Ett Konto På Youtube?

Hur gör man ett konto på YouTube?

YouTubekontoskapaYouTubekonto

Skapa ett konto på YouTube

  1. Öppna YouTube.
  2. Klicka på Logga in längst upp till höger.
  3. Klicka på Skapa konto.
  4. Välj Åt mig själv eller Att hantera mitt företag med.

Läs mer

På motsvarande sätt, vad är ett varumärkeskonto?

Ett varumärkeskonto är ett särskilt konto för ditt varumärke. Det här kontot är inte detsamma som ditt personliga Google-konto. Om en kanal är länkad till ett varumärkeskonto kan flera personer hantera kanalen från sina Google-konton. Folk frågar också vad kostar ett youtube konto? YouTube är gratis att använda och det kostar inget att titta på klippen, men det finns en premiumversion av YouTube som kräver ett betalt abonnemang. YouTube Premium ger mer innehåll och fler möjligheter än vanliga YouTube. Abonnemanget kostar 119 kronor i månaden.

Man kan också fråga hur gammal måste man vara för att få en youtube kanal?

Ålderskrav. Du kan använda Tjänsten om du är över 13 år; barn i alla åldrar kan dock använda Tjänsten och YouTube Kids (där appen är tillgänglig) om den har aktiverats av en förälder eller vårdnadshavare. Kan barn ha YouTube kanal? Så här fungerar YouTube Kids

YouTube Kids-appen och webbupplevelsen innehåller populära barnvideor och nytt innehåll som levereras på ett sätt som är säkert och lätt att använda för barn. Du måste konfigurera YouTube Kids för ditt barn innan hen kan använda det.

Folk frågar också hur sätter man ihop flera videoklipp?

Namnet till trots så är Movie Editor inte en app som erbjuder några ingående redigeringsmöjligheter för videoklipp i din telefon. Däremot erbjuder appen ett snabbt och enkelt sätt att kunna klippa ihop flera videoklipp till ett och samma klipp genom att du lägger till befintliga klipp från din telefon på en tidslinje. Hur klipper man en video på iPhone? Så här putsar du en video på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Öppna appen Bilder och tryck på den video som du vill redigera.
  2. Tryck på Redigera.
  3. Flytta reglagen på båda sidor av videons tidslinje för att ändra start- och stopptid.
  4. Tryck på Klar, sedan på Spara video eller Spara video som nytt klipp.

Hur man redigerar en video på mobilen?

Google Foto är en app för både fotografier och videoklipp. Genom att trycka på Foton visas allt i kronologisk ordning. Du kan även välja Sök och Bibliotek (för att exempelvis skapa egna fotoalbum). Du startar videoredigeringsfunktionen genom att trycka på önskat videoklipp och välja Redigera. Får man titta på streamad film?

Det är inte tillåtet att titta på strömmade filmer.

Är det olagligt att kolla film på Piratsidor?

Det är olagligt att titta på film på piratsajter. Detta är en form av upphovsrättsintrång och kan leda till böter eller fängelse. I Sverige är det dock inte vanligt att åtalas för denna typ av brott, utan det är oftast företagen som driver piratsajterna som åtalas.

By Olinde

Hur tar man bort skrivskyddat läge? :: Vad är en Bordsplan?
Användbara länkar