Hem > H > Hur Gör Man En Video På Youtube?

Hur gör man en video på Youtube?

För att publicera en film går du in på www.youtube.com och klickar på Logga in. Om du inte redan har ett användarkonto (en Gmail-adress går bra) väljer du Skapa ett konto och följer instruktionerna. Klicka sedan på Ladda upp, Välj filer som du vill ladda upp. Leta reda på din videofil och välj OK.

Läs mer

Man kan också fråga hur kopierar man en länk på youtube?

Kopiera länken: Klicka på knappen Kopiera om du vill kopiera en länk till videon som du kan klistra in någon annanstans, till exempel i ett e-postmeddelande. Starta vid: Om du vill länka till en specifik del av videon kryssar du i rutan och anger starttid innan du kopierar länken. Man kan också fråga hur får man en bild som bakgrund i powerpoint? Lägga till en bildbakgrund

  1. Markera den bild där du vill lägga till en bildbakgrund.
  2. Välj Design > Formatera bakgrund.
  3. I rutan Formatera bakgrund väljer du Bild eller strukturfyllning.
  4. Välj Arkiv.
  5. Välj den bild du vill använda i dialogrutan Infoga bild och välj sedan Infoga.

Får man använda bilder från Google i PowerPoint?

Om du använder något av Microsofts Office-program (Word, Excel, PowerPoint etc.) kan du importera bilder genom att klicka på fliken Infoga och sedan Onlinebilder och sedan skriva in ditt sökord. Får man använda bilder i PowerPoint? Du behöver som huvudregel tillstånd för att visa bilder i en bildpresentation. Bildupphovsrätt kan utfärda tillstånd för sådan användning. I vissa fall är presentationen av bilderna tillåten utan tillstånd. Det gäller för det första om presentationen inte är riktad till allmänheten utan enbart till en sluten krets.

Hur spelar man in på Google presentation?

Google presentation har ingen funktion för att spela in ljud. Men man kan använda ett skärminspelningsprogram istället, och skapa en film. Här är ett tips för att spela in det som händer i din webbläsare eller på din bildskärm. Följaktligen, hur man gör en google presentation? Så här gör du om du vill skapa en ny presentation:

  1. Öppna startskärmen i Presentationer på slides.google.com.
  2. Klicka på Ny. högst upp till vänster, under Skapa en ny presentation. En ny presentation skapas och öppnas.

Dessutom, hur spelar man in en ljudfil på datorn?

Spela in ljud i QuickTime Player på datorn

  1. Välj Arkiv > Ny ljudinspelning i appen QuickTime Player på datorn.
  2. Klicka på popupmenyn Alternativ och välj sedan några av följande inspelningsalternativ:
  3. Justera volymreglaget för ljudet du spelar in.
Varför kan jag inte spela in ljud på PowerPoint?

Det finns två huvudsakliga skäl till varför du inte kan spela in ljud i PowerPoint. Dels så måste du ha ett ljudkort installerat på din dator för att kunna spela in ljud. Dessutom måste du ha en mikrofon ansluten till din dator för att kunna spela in ljud. Om du inte har något av dessa, kommer du inte att kunna spela in ljud i PowerPoint.

Och därefter, hur spelar man in det som visas på skärmen?

Först måste du installera ett program på datorn som kan spela in skärmbilder. Därefter startar du programmet och väljer vilken del av skärmen du vill spela in. När du har gjort detta trycker du på "record" -knappen och börjar spela in. När du har spelat in det du vill ha, trycker du på "stop" -knappen och sparar filen.

By Nellir

Hur ändrar man i en innehållsförteckning? :: Varför kan jag inte öppna en fil?
Användbara länkar