Hem > H > Hur Länkar Man En Youtube Video?

Hur länkar man en YouTube video?

Kopiera länken: Klicka på knappen Kopiera om du vill kopiera en länk till videon som du kan klistra in någon annanstans, till exempel i ett e-postmeddelande. Starta vid: Om du vill länka till en specifik del av videon kryssar du i rutan och anger starttid innan du kopierar länken.

Läs mer

Hur lägger man in en video i presentation?

Lägga till en video i en presentation

  1. Öppna en presentation i Google Presentationer på datorn.
  2. Klicka på bilden där du vill lägga till videon.
  3. Klicka på Infoga. Video.
  4. Välj var videon ska hämtas från: Sök på YouTube. Via webbadress. Google Drive.
  5. Välj en video.
  6. Klicka på Välj.
Får man dela Youtubeklipp? Hur får jag tillåtelse att använda någon annans innehåll i min video? Om du tänker ha med upphovsrättsskyddat material i en video behöver du oftast söka tillstånd först. YouTube kan inte ge dig något sådant tillstånd, och vi kan inte hjälpa dig att hitta de parter som kan ge dig det.

Hur kopierar man en video från YouTube?

Ladda ner och installera TubeMate Youtube Downloader

TubeMate är ett av de mest populära verktygen för att ladda ner YouTube-klipp på Android-enheter, vilket vi kan förstå. Appen är väldigt enkel att använda och har precis de funktioner som behövs och inget onödigt krafs.
Med hänsyn till detta, hur man kopierar en länk? Om du vill kopiera och klistra in kan du använda kortkommandon:

  1. PC: Ctrl + c för att kopiera, Ctrl + x för att klipp ut och Ctrl + v för att klistra in.
  2. Mac: ⌘ + c för att kopiera, ⌘ + x för att klippa ut och ⌘ + v för att klistra in.

På motsvarande sätt, hur skickar man en länk på mobilen?

Du kan till exempel göra följande:

  1. Dela en länk: Tryck på Mer. Dela länk.
  2. Kopiera en länk: Tryck på Mer. Kopiera länk.
  3. Öppna en länk i webbläsaren: Tryck på Mer. Öppna i webbläsare eller Öppna i Chrome.
  4. Spara en sida: Om du vill lägga till en sida som favorit trycker du på Spara . Läs mer om hur du hittar sparade objekt.
Med hänsyn till detta, hur bädda in film i powerpoint? På fliken Infoga klickar du på Video och sedan på Film från fil. I dialogrutan Välj en film markerar du filen som du vill infoga. Om du vill bädda in video på bilden klickar du bara på Infoga.

Hur lägger man in ett YouTube klipp i PowerPoint?

Bädda in en YouTube-video

  1. Leta upp den YouTube-video du vill infoga.
  2. Klicka på Dela under bildrutan.
  3. Klicka på Kopiera.
  4. I PowerPoint klickar du på Video > Onlinevideo.
  5. Klicka på Från aktuell bild på fliken Bildspel för att visa och spela upp den inbäddade videon.
Hur man gör en Google presentation?

För att göra en Google-presentation, behöver du först och främst en Google-konto. Om du inte redan har ett, kan du skapa ett gratis konto på google.com. När du har loggat in på ditt konto, klicka på 'Drive' och sedan 'Nytt' > 'Google-dokument'. Dokumentet kommer nu att öppnas i presentationstil.
I det övre högra hörnet av skärmen klickar du på 'Arkiv' > 'Skapa en ny presentation'. Ditt dokument kommer nu att öppnas som en presentation.
För att lägga till text i dina bildspel, klickar du på 'Infoga' > 'Text'. En textruta kommer nu att visas på skärmen. Klicka på textrutan för att börja skriva.
För att lägga till en bild i din presentation, klickar du på 'Infoga' > 'Bild'. Välj sedan en bild från din dator eller en bild från internet.
När du är klar med din presentation, klickar du på 'Arkiv' > 'Skicka'. Välj sedan 'Skicka som PDF' eller 'Skicka som bild'.

Hur klipper man på YouTube?

Det finns två olika sätt att redigera en film på YouTube. Antingen använder man YouTube's inbyggda redigeringsverktyg, eller också laddar man upp en redan färdig film från datorn.
För att använda YouTube's inbyggda redigeringsverktyg går man först in på sin egen YouTube-kanal. Här klickar man sedan på "Flöde"-ikonen ovanför listan med filmer. Då öppnas en ny sida där man ser alla de olika filmerna man har laddat upp. Längst till höger finns en knapp som heter "Redigera". Klickar man på den kommer man till en ny sida där man kan redigera sin film.
För att ladda upp en redan färdig film från datorn går man också in på sin egen YouTube-kanal. Här klickar man sedan på "Ladda upp"-ikonen ovanför listan med filmer. Då öppnas en ny sida där man väljer vilken film man vill ladda upp. YouTube gör sedan en automatisk redigering av filmen och lägger till en musikalisk bakgrund.

By Terrill Koos

Får man använda andras videor? :: Hur gör man ett stapeldiagram i kalkylark?
Användbara länkar