Hem > H > Hur Länkar Man I Indesign?

Hur länkar man i InDesign?

Skapa en hyperlänk till en sida

  1. Markera texten, ramen eller bilden som du vill ska vara källa för hyperlänken.
  2. Välj Ny hyperlänk på menyn på panelen Hyperlänkar eller klicka på knappen Skapa ny hyperlänk längst ned på panelen Hyperlänkar.
  3. I dialogrutan Ny Hyperlänk väljer du Sida på menyn Länka till.

Läs mer

Hur lägger man in en bild i Illustrator?

Dra och släppa bilder

Markera en bild i Adobe Illustrator, Adobe Bridge, Utforskaren (Windows), Finder (Mac OS) eller skrivbordet och dra den till InDesign. Bild måste vara i ett format som kan importeras till InDesign. När du drar en fil från någon annan plats än Illustrator visas den på länkpanelen i InDesign.
Med hänsyn till detta, hur får jag fram verktyg i indesign? Välj Redigera > Inställningar > Gränssnitt (Windows) respektive InDesign > Inställningar > Gränssnitt (Mac OS). Välj ett layoutalternativ på menyn på panelen Svävande verktyg och klicka på OK.

Därefter, hur arbetar man i indesign?

När du öppnar en mall i InDesign kan du arbeta med den direkt på samma sätt som du arbetar med andra InDesign-dokument. Förutom mallarna kan du också skapa ett dokument genom att välja någon av de många förinställningar som finns i InDesign. Mer information finns i Skapa dokument. Med tanke på detta, hur gör man en klickbar länk? Skapa en hyperlänk till en plats på webben

  1. Markera texten eller bilden du vill visa som en hyperlänk.
  2. Tryck på Ctrl+K. Du kan också högerklicka på texten eller bilden och klicka på Länk på snabbmenyn.
  3. I rutan Infoga hyperlänk skriver eller klistrar du in din länk i rutan Adress.

Därefter, varför blir min bild pixlig i indesign?

Högerklicka på bilden inne i InDesign, välj sedan "high display" i menyn. Eller så kan du helt enkelt ändra i preferenser. Du har den inställd på spar-läge så att säga... Man kan också fråga hur importerar man en bild till photoshop? Gör något av följande: (Photoshop) Välj Arkiv > Öppna. (Bridge) Markera PDF-filen och välj Arkiv > Öppna med > Adobe Photoshop.

Hur beskär man en bild i InDesign?

Du beskär en importerad bild eller en annan bild som redan finns i en rektangulär ram genom att först klicka på objektet med markeringsverktyget och dra ett av handtagen på den begränsningsram som visas. Bevara ramens originalproportioner genom att hålla Skift nedtryckt när du drar. Följaktligen, vad gör man i indesign?

InDesign är ett program för desktop publishing som gör det möjligt för användare att skapa professionella layouter för tryckta eller digitala publikationer. InDesign används av grafiska formgivare, förlag och företag för att skapa allt från tidskrifter och böcker till digitala dokument och interaktiva PDF-filer. InDesign har ett stort antal funktioner som gör det möjligt för användare att skapa sofistikerade layouter, bland annat stöd för textomslag, objektstilar och transparens. InDesign kan dessutom integreras sömlöst med andra program i Adobe Creative Suite, t.ex. Photoshop och Illustrator, vilket gör det till ett kraftfullt verktyg för att skapa tryckta och digitala publikationer av professionell kvalitet.

Varför använda InDesign?

InDesign är en programvara för desktop publishing som tillverkas av Adobe Systems. Det används ofta av grafiska formgivare för att skapa affischer, flygblad och tidskrifter.
InDesign har ett antal funktioner som gör det till ett bra val för grafiska formgivare, bland annat stöd för högupplöst grafik, typografi av professionell kvalitet och kraftfulla verktyg för att skapa interaktiva dokument. InDesign är också en del av Adobes programpaket Creative Cloud, vilket innebär att det integreras väl med andra Adobe-produkter som Photoshop och Illustrator.

By Gilpin

Vad är inbäddad kod? :: När inaktiveras Google-konto?
Användbara länkar