Hem > V > Vart Syn?

Vart syn?

Synonymer till vart

  • adv. till vilken plats, till vilket ställe, vartåt; i vilken riktning, åt vilket håll, varthän.
  • subst. någon vart el. någonvart någonstans; ingen vart el. ingenvart ingenstans.
  • Användarnas bidrag. varje.

Läs mer

Har tappat sitt värde?

Har du förlorat saker vid till exempel en stöld eller en brand får du ersättning för dina sakers marknadsvärde precis före skadan. En begagnad soffa kommer inte att ersättas som om den varit ny. Den erätts i stället med vad det skulle kosta att köpa en likvärdig, begagnad möbel. Med hänsyn till detta, vad är en tvärvigg? Hur används ordet tvärvigg? En ' bitvarg' är enligt SAOB en " tvär och snäsig person, tvärvigg". Ginevra tänker på Lucy som " frätande, ironisk och cynisk" och kallar henne " gamla dam", " kära tvärvigg" och allra oftast " Timon" (efter en grekisk misantrop som levde under 400-talet f Kr).

Med detta i åtanke, har lågt värde?

Vanliga tecken på blodbrist är att du känner dig orkeslös, yr och frusen. Men blodbrist ger inte alltid tydliga symptom – du kan ha ett lågt blodvärde utan att märka det själv. Vitaminbrist, hormonbrist eller inflammatoriska sjukdomar brukar utvecklas över tid och orsakar inte besvär till en början. Är livets nödtorft? livets nödtorft(er), tillfredsställa resp. bidraga att tillfredsställa sina l. ngns (oundgängligaste) behov l. de oundgängligaste behoven för livets uppehälle.

Vad innebär det att vara solidarisk?

Solidaritet syftar på sammanhållning mellan olika människor inom en grupp, klass, nation eller hela världen. Sammanhållningen syftar på att man är beredd att hjälpa till inom gemenskapen. Dessutom, vad betyder ordet skicklig? Ordet skicklig är en synonym till slipad och talangfull och kan bland annat beskrivas som "kunnig (ofta inom ett yrke)". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av skicklig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder ordet besegrade?

besegra i ordbok från 1870

Betydelse: Vinna seger öfver någon.
Vad betyder antipod?

Ordet "antipod" kommer från de grekiska orden "anti" och "podos", som tillsammans betyder "motsatt fot". Enkelt uttryckt avser det en punkt på jordklotet som är rakt motsatt en annan punkt. Till exempel skulle nordpolens antipode vara sydpolen.

Vad betyder ordet tillkommer?

Ordet add betyder att sammanfoga eller förena (två saker) för att bilda en enda helhet.

By Hillie

Vad betyder > :: Vad betyder fantastiskt?
Användbara länkar