Hem > V > Vad Betyder Fantastiskt?

Vad betyder fantastiskt?

Ordet fantastisk är en synonym till fenomenal och formidabel och kan bland annat beskrivas som ”otrolig, overklig”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av fantastisk samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Läs mer

Är något ej värt?

Ordet värd är en synonym till värdinna och presentatör och kan bland annat beskrivas som "som har ett visst värde". Ordet kan ha flera olika betydelser. Värd används i uttrycket "det är inte värt (att störa henne)" som betyder "det är klokast (att inte störa henne)". Därefter, vad är en unt? Unt uttalas unt se under unna.

Dessutom, har visst samlarvärde?

Gamla kataloger från 1950-talet till 1970-talet har ett högt samlarvärde. För flaskorna med samlarvärde kan man få betala mellan 10 000 och 50 000 kronor. De har ju ett samlarvärde i sig, sedan beror det förstås på vilken pristagare det är. Vad är nödtorft? Nödtorft betyder ungefär detsamma som det nödvändigaste.

Vad är sammanlagt?

Sammanlagt betyder ungefär detsamma som tillsammans. Och en annan fråga, vad är en grupptillhörighet? 2.2.2 Grupptillhörighet

De menar att individen kan känna samhörighet med en grupp utan att känna gemenskap till dem. Detta betyder att individen kan känna tillhörighet med gruppens medlemmar men inte med gruppen i sig (Obst & White, 2005).

Vad är Skörlevnad?

Skörlevnad kan beskrivas som "otukt, sexuella utsvävningar". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av skörlevnad samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Har mycket stort värde?

Svaret på denna fråga är ja. Mycket högt värde innebär att saken i fråga är värd mycket pengar.

Och därefter, hur stavas värt?

Den korrekta stavningen är "worth".

By Mutz

Vart syn? :: Vad innebär det att vara flytande i ett språk?
Användbara länkar