Hem > H > Hur Länge Sparas Inspelningar I Teams?

Hur länge sparas inspelningar i Teams?

Teams lagras i mötesinspelningarna i OneDrive eller SharePoint beroende på typen av möte. Observera att en inspelning upphör att gälla och tas bort automatiskt efter en viss tidsperiod. Den tillgängliga tiden anges av administratören, men du kan ändra eller ta bort utgångsdatumet för en viss inspelning.

Läs mer

Hur laddar man upp filer i Teams?

Ladda upp befintliga filer

  1. Dra och släpp -använder musen, dra filen från den plats där den finns och släpp den i Teams-fönstret bland filerna.
  2. Ladda upp-Välj Ladda uppochVälj sedan filen (eller filerna) som du vill ladda upp och välj Öppna.
Följaktligen, vad är viktigt att tänka på när man sparar en fil? Tips: Spara filen i molnet, till exempel OneDrive eller SharePoint, så att du kan komma åt den var som helst, samarbeta med andra i realtid och komma åt versionshistoriken. Om du är inloggad sparas filer som standard i ditt konto OneDrive.

Folk frågar också hur sparar jag ett dokument i teams?

Redigera filerna direkt i Teams

Har du exempelvis laddat upp ett word-dokument kan du enkelt klicka upp det - få vyn av ett öppnat Worddokument - redigera och kommentera - för att sedan spara och stänga dokumentet. Dina kollegor kommer därefter se dina ändringar från deras vy. Smidigare samarbete helt enkelt.
Vem äger SharePoint? Office 365 inkluderar Officesviten med dess olika applikationer samt hanterade versioner av Microsofts serverprodukter så som Microsoft Exchange Server, Microsoft Sharepoint Server och Microsoft Lync Server.

Man kan också fråga vad menas med ett intranät?

Med intranät (av engelskans intranet, "inomnät") avses traditionellt ett privat datornätverk inom ett företag eller en organisation , bestående av ett antal sammankopplade lokala nätverk som är skyddade från omvärlden av en nätverksbrandvägg. Vad är ett socialt intranät? Det som gör ett socialt intranät just socialt är funktioner som live-chatt, arbetsgrupper, socialt flöde, kommentarsfunktion till artiklar, nyheter och bloggposter m.m. Dessa funktioner ger användarna möjligheten att kommunicera med redaktörerna/avsändarna av informationen, och även med varandra.

Varför ska man ha OneDrive?

Med OneDrive, kan du säkert lagra dina bilder, filer och mappar på ett ställe, dela dem med andra och komma till dem var som helst. Hur bra är OneDrive?

OneDrive är en molnlagringstjänst som ingår i alla Microsoft-konton. Den erbjuder 5 GB gratis lagringsutrymme och gör det möjligt för användare att tjäna upp till 15 GB mer genom att utföra vissa uppgifter, t.ex. genom att värva vänner. OneDrive integreras med Microsoft Office och ger användarna ett sätt att komma åt sina filer var som helst. Det erbjuder också funktioner som versionshistorik och säkerhetskopiering av filer. På det hela taget är OneDrive ett bra alternativ för molnlagring, särskilt för Microsoft-användare.

Man kan också fråga hur är sharepoint uppbyggt?

Sharepoint är en webbaserad samarbetsplattform som gör det möjligt för användare att dela och hantera dokument och information. Den bygger på Microsoft ASP.NET och använder en SQL Server-databas för lagring av data. Sharepoint är en flexibel plattform som kan anpassas för att uppfylla behoven i alla organisationer.

By Tseng

Vilken kryptering ska man ha? :: Måste man Varumärkesskydda?
Användbara länkar