Hem > V > Var Finns Nedladdningar Samsung?

Var finns nedladdningar Samsung?

Hitta och öppna filer

  1. Öppna appen Filer på telefonen. Läs mer om var du hittar apparna.
  2. Nedladdade filer visas. Tryck på menyn. om du letar efter andra filer. Tryck på Mer Sortera efter om du vill sortera efter namn, datum, typ eller storlek.
  3. Tryck på en fil som du vill öppna.

Läs mer

Hur hittar jag nedladdade Filer?

Du kan se alla dina nedladdade filer genom att trycka på Dokument i navigeringsmenyn i Oracle Content-appen och sedan trycka på Offline i filtermenyn. När du synkroniserar en fil laddas den ned till ett säkert område i Oracle Content-appen och du kan komma åt den i mobilappen även om du inte är ansluten till molnet. Varför kan jag inte öppna nedladdade Filer? Om det inte går att öppna en fil kan det bero på några olika saker:

  • Du har inte behörighet att visa filen.
  • Du är inloggad på ett Google-konto som inte har tillgång.
  • Du har inte rätt app installerad på din telefon.

Var hittar jag sparade Filer på iPhone?

Så här hittar du dina filer i appen Filer

  1. Öppna appen Filer på din iPhone, iPad eller iPod touch. Ser du inte den blå symbolen för appen Filer på hemskärmen? Svep bara nedåt och sök sedan efter appen Filer.
  2. Sök eller bläddra efter filen du vill ha i appen Filer.
Med detta i åtanke, var är inställningar? Öppna Snabbinställningar
  1. De översta inställningarna visas när du sveper nedåt från skärmens överkant.
  2. Om du sveper nedåt en gång till visas samtliga snabbinställningar.

Var är mina dokument?

Du kan hitta dina filer i Windows 10 på ett av de här sätten. Sök från Aktivitetsfältet: Skriv namnet på ett dokument (eller ett nyckelord från det) i sökrutan i Aktivitetsfältet. Resultat visas för dokument på din dator och din OneDrive under Bästa matchning. Därefter, hur söker man i pdf? PDFhittar

Spara en webbsida som en PDF-fil

  1. Öppna en webbsida i Safari.
  2. Tryck på knappen Dela .
  3. Svep åt vänster över appsymbolerna och tryck på Böcker. Om du inte ser Böcker trycker du på knappen Mer. Tryck sedan på Böcker.

Vad är annat i lagringsutrymmet Samsung?

Om du vill ladda ned fler appar och mediefiler eller få telefonen att fungera bättre kan du frigöra utrymme på den. I lagringsutrymmet sparas data, som musik och foton. I minnet körs program, som appar och Android-systemet. Kan man ta bort hämtade filer på datorn?

Ja, du kan radera nedladdade filer på din dator. Detta gör du genom att gå till den plats på datorn där filen är lagrad och ta bort den därifrån.

Kan ej läsa PDF?

Om du har problem med att läsa en PDF-fil finns det några saker du kan prova. Kontrollera först att du har en PDF-läsare installerad på din dator. Om du inte har en PDF-läsare kan du ladda ner en gratis från Adobe. När du har installerat en PDF-läsare kan du försöka öppna PDF-filen igen. Om du fortfarande har problem kan du försöka högerklicka på filen och välja "Öppna med..." för att välja ett annat program för att öppna filen. Om du fortfarande har problem kan du slutligen kontakta den person som skickade PDF-filen till dig och be honom eller henne att skicka den i ett annat format.

By Munroe Gottdenger

Hur hittar jag SMTP server? :: Var finns nedladdade filer på Samsung?
Användbara länkar