Hem > H > Hur Hittar Jag Smtp Server?

Hur hittar jag SMTP server?

Hitta serverinställningar för Exchange-postlådan

I verktygsfältet i Outlook Web App väljer du Inställningar. > E-post > POP och IMAP. Servernamnet för POP3, IMAP4 och SMTP och andra inställningar som du kan behöva ange finns på sidan POP- och IMAP-inställningar.

Läs mer

Följaktligen, vilken server outlook?

E-postleverantörIMAP-Inställningar
Microsoft 365 Outlook Hotmail Live.comServer: outlook.office365.com Port: 993 Kryptering: SSL/TLS
MSNServer: imap-mail.outlook.com Port: 993 Kryptering: SSL/TLS
Vad är en SMTP server? SMTP är en förkortning för Simple Mail Transfer Protocol och har använts i många år för att leverera e-post på internet. När du skall ladda ned e-post till ditt mailprogram så tar programmet kontakt med en annan server på internet som brukar kallas för POP3-server.

Vad är skillnaden på IMAP och pop?

När du använder POP3, Post Office Protokoll 3, hämtas ditt mejl från servern när du läser det. Efter det finns den bara lokalt på den enhet du läser din mejl på, till exempel din dator. IMAP används, till skillnad från POP3, för att läsa meddelandet direkt på e-postservern istället för att ladda hem det. Därefter, vilken är min e-postleverantör? Är du osäker på vem som är din e-postleverantör? Titta på din e-postadress. Ordet direkt efter @-symbolen är normalt din e-postleverantör. Öppna Kontrollpanelen.

Kan inte ansluta till utgående e postserver?

Android (inbyggd Android e-postklient)

  • Välj dina e-postadresser och klicka på Serverinställningar under Avancerade inställningar .
  • Du kommer då till din Androids skärm för Serverinställningar där du kan få åtkomst till din serverinformation.
Hur konfigurerar man Outlook? Öppna Outlook och välj Arkiv > Lägg till konto. På nästa sida anger du din e-postadress och väljer Avancerade alternativ. Markera sedan kryssrutan för Jag vill konfigurera mitt konto manuellt och välj Anslut. Välj din kontotyp.

Man kan också fråga vilken imap server?

Server för inkommande e-post (IMAP)imap.gmail.com Kräver SSL: Ja Port: 993
Server för utgående e-post (SMTP)smtp.gmail.com Kräver SSL: Ja Kräver TLS: Ja (om tillgängligt) Kräver autentisering: Ja Port för SSL: 465 Port för TLS/STARTTLS: 587
Hur autentiserar man Outlook? Klicka på fler inställningar i dialogrutan Ändra konto. I dialogrutan Microsoft Exchange väljer du fliken Säkerhet. Välj Anonym autentisering i listan Nätverkssäkerhet vid inloggning och klicka sedan på OK. Klicka på Nästa, klicka på Slutför och klicka sedan på Stäng i dialogrutan Kontoinställningar.

Vad är en e postserver?

En mailserver, även kallad mejlserver eller e-postserver, är en server som hanterar e-mail. En mailserver kan dels ta emot e-mail från klientdatorer och leverera dem vidare till andra mailservrar på internet och dels leverera e-mail, som andra mailservrar skickat till dem, till klientdatorer.

By Crispa Eveland

Var är adressfältet? :: Var finns nedladdningar Samsung?
Användbara länkar