Hem > V > Vilken Smtp Server Ska Jag Använda?

Vilken SMTP server ska jag använda?

Port 25 är den normala för e-post mellan servers, men är nästan alltid stängd för privatpersoner hos dom flesta Internetoperatörer via ADSL. Fiber och ADSL i företagsabonnemang kan ha port 25 öppen, men klienter skall ändå skicka via port 587. Man skall alltid aktivera kryptering SMTP med StartTLS på port 587.

Läs mer

Därefter, vad är serverport?

En "port" är ett annat sätt att hjälpa datorer (som två mejlservrar) att kommunicera med varandra: En IP-adress identifierar en dator. Man kan också fråga vad betyder pop mail? POP fungerar genom att kontakta din e-posttjänst och ladda ned alla nya meddelanden från den. När de har laddats ned till din PC eller Mac tas de bort från e-posttjänsten. Det innebär att när e-post har laddats ned går det endast att använda den med samma dator.

Vad är ett POP3 konto?

POP3 (Post Office Protocol)

Möjligheten att markera ett meddelande som läst på flera enheter, vilket innebär att varje gång en användare laddar ned ett e-postmeddelande till en annan enhet med hjälp av POP visas det som ett nytt meddelande i stället för att ange att det lästs på en annan enhet.
Vad betyder ordet POP? Popmusik eller bara pop är ett begrepp som först användes 1926, som en förkortning för ordet "populär", bland annat populärmusik, men sedan slutet av 1950-talet har det under den alternativa benämningen pop handlat om en genre inom populärmusik, som ursprungligen karakteriserades som ett lättare alternativ till rock'n'

Dessutom, vad är imap användarnamn?

det som ska stå som avsändare när du skickar mail) Användarnamn (det epost-kontot heter) Lösenord. Ingående (IMAP) server: imap.domeneshop.no. Med detta i åtanke, hur får jag mina mail till mobilen? Lägga till eller ta bort ett konto

 1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
 2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
 3. Tryck på Lägg till ytterligare ett konto.
 4. Välj vilken typ av konto du vill lägga till.
 5. Lägg till kontot genom att följa anvisningarna på skärmen.

Folk frågar också hur får jag in min mail på datorn?

Lägga till ett nytt e-postkonto

 1. Välj Start , ange E-postoch välj appen i resultatet.
 2. Om det är första gången du öppnar appen E-post visas en välkomstsida.
 3. Välj Lägg till konto.
 4. Välj den typ av konto som du vill lägga till.
 5. Ange den information som krävs och välj Logga in.
 6. Välj Klar.
Varför kan jag inte öppna mina Mail?

Det finns flera olika orsaker till varför Mail inte går att öppna. Om Mail inte öppnas när man försöker starta det, kolla först om det finns några uppdateringar tillgängliga för Mail eller för macOS. Försök sedan starta om Mail. Om det fortfarande inte går att öppna Mail, kolla följande:
Kolla om ditt Mac är anslutet till Internet. Mail fungerar inte utan Internetanslutning.
Kontrollera att du inte har aktiverat VPN. Om du använder VPN, koppla från VPN-anslutningen och försök sedan öppna Mail igen.
Kolla om du har rätt inställningar för din e-postkonto. Kontakta din e-postleverantör eller e-postadministratör för mer information.
Om Mail fortfarande inte går att öppna efter att du har försökt alla dessa steg, kontakta Apple-supporten.

Kan inte ta emot vissa Mail?

Det finns flera olika orsaker till varför man inte kan ta emot vissa e-postmeddelanden. En av de vanligaste orsakerna är att e-postkontot inte är konfigurerat korrekt. Andra orsaker kan vara att e-postservern är nere eller att e-postmeddelandet är för stort för att kunna skickas till e-postkontot.

By Corissa

Hur ändrar jag från IMAP till POP3? :: Är Gamekeys se lagligt?
Användbara länkar