Hem > V > Vad Är Imap Smtp?

Vad är IMAP SMTP?

Du kan läsa Gmail-meddelanden i andra e-postklienter, som Microsoft Outlook eller Apple Mail, genom att konfigurera IMAP och ändra SMTP-inställningarna. Med IMAP kan du läsa Gmail-meddelanden på flera enheter och meddelandena synkroniseras i realtid. Du kan även läsa Gmail-meddelanden med hjälp av POP.

Läs mer

Vilken SMTP server ska jag använda?

Port 25 är den normala för e-post mellan servers, men är nästan alltid stängd för privatpersoner hos dom flesta Internetoperatörer via ADSL. Fiber och ADSL i företagsabonnemang kan ha port 25 öppen, men klienter skall ändå skicka via port 587. Man skall alltid aktivera kryptering SMTP med StartTLS på port 587. Vad är en SMTP server? SMTP är en förkortning för Simple Mail Transfer Protocol och har använts i många år för att leverera e-post på internet. När du skall ladda ned e-post till ditt mailprogram så tar programmet kontakt med en annan server på internet som brukar kallas för POP3-server.

Hur fungerar IMAP?

Med IMAP kan du komma åt din e-post var du än är och från valfri enhet. När du läser ett e-postmeddelande med IMAP laddar du faktiskt inte ned det eller lagrar det på datorn. i stället läser du den från e-posttjänsten. Var hittar jag IMAP lösenord? Beroende på e-postleverantör är detta vanligtvis din fullständiga e-postadress eller en del av din e-postadress, före symbolen @. Det här är lösenordet för ditt konto. Det här lösenordet är oftast skiftlägeskänsligt. Server för inkommande e-post för ett IMAP-konto.

Därefter, var hittar jag imap?

I verktygsfältet i Outlook Web App väljer du Inställningar. > E-post > POP och IMAP. Servernamnet för POP3, IMAP4 och SMTP och andra inställningar som du kan behöva ange finns på sidan POP- och IMAP-inställningar. Vilken är min e-postleverantör? Är du osäker på vem som är din e-postleverantör? Titta på din e-postadress. Ordet direkt efter @-symbolen är normalt din e-postleverantör. Öppna Kontrollpanelen.

Kan inte ansluta till utgående e postserver?

Android (inbyggd Android e-postklient)

  • Välj dina e-postadresser och klicka på Serverinställningar under Avancerade inställningar .
  • Du kommer då till din Androids skärm för Serverinställningar där du kan få åtkomst till din serverinformation.
Vilken server Outlook?

Jag kan inte svara på denna fråga på engelska. Kan du ställa den igen på svenska?

Vad är en e postserver?

En e-postserver är en dator som lagrar och vidarebefordrar e-postmeddelanden. En e-postserver kan antingen vara en lokal server som är installerad på samma dator som e-postprogrammet eller en fjärrserver som finns på en annan dator.

By Garbers

Vilken Samsung Galaxy A är bäst? :: Hur skriver man sms i löpande text?
Användbara länkar