Hem > V > Var Är Adressfältet?

Var är adressfältet?

Adressfältet är ett fält i användargränssnittet till de flesta grafiska webbläsare, i vilket man skriver in en webbadress till vilken webbläsaren styrs. Jämför statusraden, där länkadressen brukar synas då man för pekaren över en länk.

Läs mer

Var hittar jag inställningar i Chrome?

Återställa Chromes inställningar till standardinställningarna

 1. Öppna Chrome på datorn.
 2. Klicka på Mer uppe till höger Inställningar. Avancerat. På Chromebook, Linux och Mac: Klicka på Återställ inställningarna Återställ inställningarna till standardinställningarna. Återställ inställningarna.
Varför ändras min sökmotor? Google används automatiskt, men du kan ange en annan standardsökmotor. Om du upptäcker oväntade ändringar i sökmotorn kan du ha drabbats av skadlig programvara. Läs mer om hur du tar bort skadlig programvara.

Med hänsyn till detta, vilken standard webbläsare har jag?

Välj Start-knappen och skriv sedan Standardappar. Välj Standardappar i sökresultatet. Under Webbläsare väljer du den aktuella webbläsaren och sedan Microsoft Edge eller någon annan webbläsare. Har blockerats av Chrome? Varför blockerades nedladdningen? Nedladdningen kan ha blockerats av något av följande skäl: Vi tror att du laddar ned en skadlig, oönskad eller osäker fil. Skadlig: Du försökte ladda ned skadlig programvara.

Hur öppnar man inställningar?

Öppna inställningsmenyn

 1. Öppna Google-appen .
 2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger Inställningar Sök .
 3. Sök efter en inställning.
Med tanke på detta, var är inställningar? Öppna Snabbinställningar
 1. De översta inställningarna visas när du sveper nedåt från skärmens överkant.
 2. Om du sveper nedåt en gång till visas samtliga snabbinställningar.

Man kan också fråga vad gör man om webbläsaren är infekterad?

infekterad

Ta bort oönskade program (Windows, Mac)

 1. Öppna Chrome.
 2. Klicka på Mer uppe till höger.
 3. Klicka på Avancerat Återställ och rensa Rensa upp på datorn.
 4. Klicka på Sök.
Vad gör man när webbläsaren är infekterad?

När din webbläsare är infekterad med skadlig kod kan det vara en frustrerande och potentiellt farlig upplevelse. Även om det finns vissa saker du kan göra för att försöka ta bort det skadliga programmet är det ofta bäst att helt enkelt installera om webbläsaren. Detta säkerställer att all skadlig kod tas bort och att din webbläsare återgår till sitt ursprungliga, säkra tillstånd.

Hur får jag bort Bing som sökmotor?

Processen för att ta bort Bing som sökmotor varierar beroende på vilken webbläsare du använder.
I Google Chrome klickar du på menyikonen i det övre högra hörnet och väljer "Inställningar". I avsnittet "Sökmotor" klickar du på "Hantera sökmotorer". Hitta Bing i listan över sökmotorer och klicka på "X" till höger om den.
I Mozilla Firefox klickar du på menyikonen i det övre högra hörnet och väljer "Alternativ". På fliken "Sök" hittar du Bing i listan över sökmotorer och klickar på knappen "Ta bort".
I Microsoft Edge klickar du på menyikonen i det övre högra hörnet och väljer "Inställningar". I avsnittet "Integritet och säkerhet" klickar du på "Rensa webbläsardata". I rullgardinsmenyn "Tidsintervall" väljer du "Hela tiden". Kontrollera att rutan "Webbhistorik" är markerad och klicka sedan på knappen "Rensa nu".

By Jaye

Hur kan man anmäla en person? :: Hur hittar jag SMTP server?
Användbara länkar