Hem > V > Var Hittar Jag Appar Och Data På Iphone?

Var hittar jag appar och data på iPhone?

Starta upp iPhone och komma förbi "Hello" -skärmen. Följ de första installationsinstruktionerna som visas på din iPhone-skärm tills du kommer till skärmen Appar och data.

Läs mer

Vad kopieras till iCloud?

En iCloud-säkerhetskopia innehåller följande:

  1. Appdata.
  2. Säkerhetskopior av Apple Watch.
  3. Enhetsinställningar.
  4. Hemskärm och apporganisering.
  5. iMessage-meddelanden, SMS- och MMS-meddelanden.
  6. Bilder och videor på din iPhone, iPad och iPod touch.
Hur kopierar jag min iPhone? Överföra data till en ny iPhone, iPad eller iPod touch med...
  1. Slå på den nya enheten och placera den nära din nuvarande enhet.
  2. En skärm visas på din nuvarande enhet och du får möjligheten att använda ditt Apple-ID för att ställa in din nya enhet.
  3. Vänta tills en rörlig bild visas på den nya enheten.

Och därefter, hur återskapar man från icloud?

Slå på din iPhone. Du ser en Hello-skärm om din enhet är ny eller har raderats. Gå sedan igenom installationsstegen på skärmen tills du kommer till skärmen Appar och data. Där trycker du på Återställ från iCloud Backup och logga in på iCloud med ditt Apple-ID. Hur kommer jag till appar och data? Välj det innehåll du vill överföra och tryck på Fortsätt på Android-enheten. Sedan låter du båda enheterna vara, även om Android-enheten visar att processen är slutförd, tills inläsningsstapeln som visas på iOS-enheten är slutförd. Håll dina enheter nära varandra och anslutna till ström tills överföringen är klar.

Med detta i åtanke, hur får man tillbaka sina appar?

Androidhar

Byta konto för säkerhetskopiering

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på System. Säkerhetskopiering.
  3. Tryck på Konto för säkerhetskopiering.
  4. Tryck på det konto som du vill använda för säkerhetskopiering.
Vad ingår i en säkerhetskopiering iPhone? I iCloud-säkerhetskopior ingår nästan alla data och inställningar som lagras på din enhet. I iCloud-säkerhetskopior ingår inte: Data som redan lagras på iCloud, till exempel kontakter, kalendrar, anteckningar, iCloud-bilder, iMessage-meddelanden, röstmeddelanden, SMS- och MMS-meddelanden samt hälsodata.

Man kan också fråga vad betyder optimera iphone lagring?

Med Optimera lagring lagras bilderna och videorna på din enhet i mindre och mer utrymmessnåla format medan de högupplösta versionerna i ursprungsformatet lagras i iCloud. Och så länge du har tillräckligt med utrymme i iCloud kan du spara så många bilder och videor som du vill. Hur fungerar säkerhetskopiering iPhone?

När du ansluter din iPhone till datorn och öppnar iTunes ser du alternativet "Säkerhetskopiera nu" under fliken Sammanfattning. Detta skapar en ögonblicksbild av din iPhones nuvarande tillstånd, inklusive appdata, enhetsinställningar och sparade spelförlopp. Den här säkerhetskopian lagras lokalt på din dator. Du kan välja att kryptera din säkerhetskopia med ett lösenord för ökad säkerhet.
Om du aktiverar iCloud-backuper på din iPhone skickas den här säkerhetskopian också till Apples servrar. Du kan hantera dina iCloud-backuper genom att gå till Inställningar > iCloud > Lagring > Hantera lagring. Härifrån kan du se hur mycket utrymme dina säkerhetskopior tar upp och ta bort gamla säkerhetskopior för att frigöra utrymme.

Hur överför man från en iPhone till en annan?

För att överföra innehåll från en iPhone till en annan måste du använda Apples inbyggda funktion "Överför innehåll från din gamla iPhone till din nya iPhone". Den här funktionen är tillgänglig på enheter som kör iOS 12 eller senare.
För att använda den här funktionen måste båda iPhones vara anslutna till samma Wi-Fi-nätverk. När båda enheterna är anslutna öppnar du appen Inställningar på den nya iPhone och trycker på "Allmänt". Tryck sedan på "Överföring från iPhone".
På nästa skärm uppmanas du att ange lösenkoden för den gamla iPhone. När lösenkoden har angetts kan du välja det innehåll du vill överföra till den nya iPhone. Detta innehåll omfattar bilder, videor, kontakter med mera.
När du har valt det innehåll du vill överföra trycker du på knappen "Överför" och innehållet börjar överföras till den nya iPhone.

By Gerkman Gordinier

Hur man återställer AirPods? :: Var hittar jag en URL?
Användbara länkar