Hem > V > Varför Kan Jag Inte Betala På Google Play?

Varför kan jag inte betala på Google Play?

Klicka på Fler betalningsinställningar. Ta bort den nuvarande betalningsmetoden och återställ din telefon / surfplatta. Gå tillbaka till betalningsinställningarna och tryck på Lägg till kredit- eller betalkort. Ange dina användaruppgifter igen och försök att köpa något i Google Play Store.

Läs mer

Man kan också fråga hur mycket kostar google play?

Google Play Pass kostar 59,00 kr i månaden och 355,00 kr om året i Sverige, och familjeansvariga kan dela åtkomsten med upp till fem andra familjemedlemmar. Vilka appar och spel ingår? I Google Play Pass ingår hundratals spel och appar, och nya titlar läggs till varje månad. Med detta i åtanke, kan inte lägga till betalningsmetod google? Android

Ändra betalningsmetod när du handlar

  1. Öppna Google Play Butik-appen.
  2. Öppna informationssidan för ett objekt som kostar pengar.
  3. Tryck på priset och granska appens behörigheter.
  4. Tryck på nedåtpilen under appnamnet.
  5. Välj en av betalningsmetoderna eller lägg till en ny.
  6. Slutför köpet.

Vem har dragit pengar från mitt konto?

Börja med att ta kontakt med GooglePlay via mejl och fråga varför de har dragit pengar ifrån dig. Det är viktigt att du läser igenom villkoren för de appar som du har köpt för att ta reda på vad som gäller för ditt avtal med företaget som ligger bakom appen. Med tanke på detta, får banken gå in på mitt konto? Nu har vi penningtvättslagen , skickar du lite större belopp som ex 200 k så kommer det upp en rödflagga, där banken kan gå in och frysa ditt konto tills du svarat på vart dessa pengar kommer ifrån eller vart dom ska.

Varför avvisas mitt kort?

Ditt kort kan avvisas av flera anledningar. Fel kortnummer: Ange ditt kortnummer igen. Kreditkortet har upphört att gälla: Om kortet inte har upphört att gälla anger du rätt datum. Fel säkerhetskod: Kontrollera koden och ange den igen. Följaktligen, varför fungerar inte play butik? Rensa cacheminne och data i Play Butik

Öppna appen Inställningar på enheten. Appinformation eller Visa alla appar. Tryck på Google Play Butik. Rensa cacheminne.

Med hänsyn till detta, varför går det inte att betala med kort på nätet?

Det finns ett flertal faktorer som kan spela in i frågan om varför du inte kan betala. Vi rekommenderar dig först och främst att rensa cacheminnet på din dator och testa att genomföra köpet med en annan webbläsare. Ett annat tips är att göra betalningen med en annan enhet, såsom en mobil eller surfplatta. Folk frågar också hur vet man om en app är gratis?

Om du använder en iPhone eller iPad kan du ta reda på om en app är gratis genom att öppna appen App Store och leta efter knappen "Get" bredvid appens namn. Om det står "Free" på knappen är appen gratis att ladda ner. Om det står "Get" på knappen är det gratis att ladda ner appen, men den kan innehålla köp i appen.

Därefter, varför drar google play pengar?

Det finns några anledningar till att Google Play kan ta ut pengar från ditt konto:
1. Du kan ha köpt en app eller innehåll i appen från Google Play Store.
2. Du kan ha inrättat en prenumeration med en app från en tredje part som använder Google Play-fakturering.
3. Du kan ha godkänt en engångsbetalning för en app eller innehåll i appen.
4. Du kan ha gjort ett köp i appen när du använder en gratis app som erbjuder betalt innehåll.
Om du är osäker på varför pengar drogs från ditt konto kan du kontrollera din Google Play-köphistorik för mer information.

By Lipps Kamerer

Vad är Steam Guard? :: Var finns mikrofonen på datorn?
Användbara länkar