Hem > V > Vad Är Steam Guard?

Vad är Steam Guard?

Logga in på ditt Steam-konto för att kontrollera köp, se kontostatus, och få personlig hjälp. Mobilautentiseraren för Steam Guard är en funktion av Steams mobilapp som ger en extra säkerhetsnivå till ditt Steam-konto. Autentiseraren genererar en kod som du behöver ange varje gång som du loggar in på ditt Steam-konto.

Läs mer

Hur byter man Steam Guard?

När du är inloggad på Steam-klienten kan du aktivera Steam Guard genom att klicka på "Steam" i det övre vänstra hörnet. Välj sedan Inställningar och klicka "Hantera Steam Guard – Kontosäkerhet" under Konto-fliken. Kan inte logga in på mitt Steam konto? Om du har fortsatta problem med att ansluta till Steam är det möjligt att det sker underhåll för Steam, eller att det finns ett problem med ditt lokala nätverk eller din internetleverantör. I det fallet kan du behöva vänta några timmar och försöka igen senare. Ta en skärmbild av felet du ser.

Hur man loggar in på Steam?

Nästa gång du loggar in, så behöver du ange en Steam Guard-kod som skickas till din e-postadress. Det lyckades! Du kan nu använda denna enhet till att få mobilautentiseringskoder för ditt konto. Andra enheter som tidigare gjorde detta för ditt konto kommer inte längre kunna göra det. Får inte SMS från Steam? Om du inte mottar SMS-meddelanden från Steam, kolla med din mobiloperatör om ditt konto får ta emot dem. Våra textmeddelanden kan komma från ett 6-siffrigt telefonnummer, kontrollera att din mobiloperatör stödjer detta.

Och en annan fråga, hur gör man ett konto på steam?

Via Steam-webbplatsen: Gå till följande webbplats: https://store.steampowered.com/login/ Klicka på "Gå med i Steam" Följ anvisningarna för att skapa ditt konto. Hur mycket kostar Steam? För att färdigställa allt, måste du betala en avgift på $100.00 för varje produkt du vill distribuera på Steam (Steam Direct-avgiften). Du kan betala denna avgift med någon av betalningsmetoderna som stöds av Steam i din region, med undantag för Steam-plånboken.

Är det säkert att handla på Steam?

Den skadliga programvaran identifierar användare som återanvänder sina lösenord på sina Steam- och e-postkonton, eller som kommer åt dem via ett hål i säkerhetsnätet på offrens webbläsare eller operativsystem. Det är en komplicerad situation, och t.o.m. mycket sofistikerade Steam-användare kan falla offer. Kan jag använda Steam på flera enheter?

Ja, du kan använda Steam på flera enheter. Du kan logga in på Steam på så många enheter du vill, men du kan bara vara inloggad på ett konto åt gången.

Hur kan man länka sin Steam profil?

För att länka din Steam-profil måste du följa dessa steg:
1. Logga in på ditt Steam-konto.
2. Klicka på ditt användarnamn i det övre högra hörnet av skärmen.
3. Välj "Redigera profil" från rullgardinsmenyn.
4. Klicka på fliken "Linked Accounts" (länkade konton).
5. Klicka på knappen "Link" bredvid "Steam".
6. Ange ditt användarnamn och lösenord för Steam.
7. Klicka på knappen "Länka konto".

By Monica

Hur uppgraderar man anteckningar Iphone? :: Varför kan jag inte betala på Google Play?
Användbara länkar