Hem > H > Hur Får Man Bort Steam Guard?

Hur får man bort Steam Guard?

Hur inaktiverar jag Steam Guards mobilautentiserare? Du kan ta bort tvåstegsverifiering från ditt konto genom att öppna Steams mobilapp, navigera till Steam Guard och välja Ta bort autentiserare. Detta tar dig till ett bekräftelsefönster där du kan bekräfta ditt val genom att välja Ta bort autentiserare igen.

Läs mer

Och en annan fråga, kan inte bytas eller säljas på begränsade användarkonton?

Om du inte kan byta eller använda gemenskapsmarknaden så kan det även bero på att ditt konto har fått en bytesavstängning från Steam Support. Beroende på överträdelsens allvarlighetsgrad kan du ha fått en temporär eller permanent bytesavstängning. Hur kommer jag i kontakt med Steam? Hur kontaktar jag Steam Support? Besök https://help.steampowered.com för att få hjälp med ditt problem.

Kan inte sälja på Steam Market?

Tidsrelaterade föremålsfynd från Dota 2 kommer aldrig att kunna säljas. Föremål i vissa tredjepartsspel kanske inte kan säljas på marknaden. Du kan markera föremålet i ditt Steam-förråd och läsa beskrivningen för att se om och när det kan säljas. Varför kan jag inte lägga till vänner på Steam? Begränsade konton kan inte lägga till vänner. Du kan dock fortfarande acceptera väninbjudningar från icke-begränsade användare. Om en vän redan finns på Steam och har spenderat motsvarande 5 US-dollar eller mer i Steam-butiken, kan de lägga till dig som en vän via din gemenskapsprofil.

Följaktligen, varför går det inte att logga in på steam?

Om du har fortsatta problem med att ansluta till Steam är det möjligt att det sker underhåll för Steam, eller att det finns ett problem med ditt lokala nätverk eller din internetleverantör. I det fallet kan du behöva vänta några timmar och försöka igen senare. Ta en skärmbild av felet du ser. Dessutom, vad kan man göra med steam poäng? Hur fungerar Steam Points? För att använda Steam-poängen måste du gå till Points Shop. Att åka dit är ganska enkelt, bara öppna Steam Client app, gå till Lagra och klicka Poängbutik. Där kan du se DITT SALDO aka dina Steam-poäng.

Folk frågar också vart kan man köpa steam kort?

Steams plånbokskoder och presentkort säljs över hela världen. Du kan köpa dem i tusentals butiker, inklusive webbutiker, med dina lokala betalningsmetoder. Följaktligen, kan inte logga in på esportal?

Consequently, can not log in to esportal?
Det verkar som att du inte kan logga in på esportal. Kontrollera först att du har angett rätt användarnamn och lösenord. Om du fortfarande inte kan logga in, kontakta esportal support för hjälp.

Vad är det Steam card?

En Steam-kort är ett kort som kan användas för att köpa spel, programvara och andra produkter i Steam-butiken. Korten finns i olika värden och kan köpas i många butiker och på nätet.

By Dianemarie

Hur köper man spel på Steam? :: Måste man ha Microsoft 365?
Användbara länkar