Hem > K > Kan Inte Se Sparat På Facebook?

Kan inte se sparat på Facebook?

Hur visar jag det jag har sparat på Facebook?

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Tryck på Sparat.
  3. Tryck på en samling högst upp eller tryck på ett sparat objekt för att visa det.

Läs mer

Hur ändrar man språk på Facebook?

Så här ändrar du dina språkinställningar på Facebook:

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck på Språk.
  3. Välj det språk som du vill att Facebook ska visas på.
På motsvarande sätt, var hittar jag sparat? Hitta eller ta bort dina sparade objekt
  • Öppna Google-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  • Tryck på Samlingar längst ned. välj en samling.
  • Tryck på Välj och välj objekten du vill radera.
  • Tryck på Radera. högst upp.

Var hittar man urklipp på Facebook?

För Samsung-användare kan du länge trycka på den anpassningsbara tangenten på tangentbordet. Välj sedan "Urklipp" för att visa Urklippsinnehåll på Android framgångsrikt. Alternativt kan du komma åt urklippet i andra meddelanden eller chatta-appar, till exempel Facebook Messenger, WhatsApp eller Google Hangouts. Hur hitta sparade inlägg på Facebook? Du hittar dina sparade inlägg genom att gå till Facebooks startsida och klicka på Sparat i menyn till vänster. Där är det bara att klicka för att öppna inlägget. Du kan också ta bort det från Sparat genom att klicka på de tre punkterna.

Dessutom, hur kan man se gamla inlägg på facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Filter längst upp i aktivitetsloggen. Varför översätter inte thailändska på Facebook? Bläddra ned och tryck på Inställningar. Tryck på Språk och region under Inställningar. Tryck på Språk som du inte vill få översättningar för. Tryck för att ange vilka språk du inte vill se översättningsalternativ för.

Med tanke på detta, varför översätter inte facebook från thailändska?

I ett uttalande till thailändska media sa Facebook att det tillfälligt stängde av den automatiska översättningen av engelska till thailändska så snart det fick veta om misstaget, medan dess tekniska team fixade och förbättrade kvaliteten på programmet. Man kan också fråga varför översätts inte thailändska på facebook? Tryck på Visa översättning nedanför inlägget eller kommentaren. Om du inte ser översättningsalternativ nedanför ett inlägg eller en kommentar på ett annat språk kontrollerar du att översättningsalternativen har aktiverats för språket i fråga.

Dessutom, var hittar jag mina nedladdningar?

Platsen för dina nedladdningar beror på ditt operativsystem och din webbläsare. I Windows är standardplatsen för nedladdningar mappen "Downloads" i din användarkatalog. I macOS är standardplatsen för nedladdningar mappen "Downloads" i din hemkatalog. I de flesta webbläsare kan du kontrollera nedladdningsstället i webbläsarens inställningar.

By Demetra

Vilka personuppgifter får sparas? :: Hur sparar man en karta i Google Maps?
Användbara länkar