Hem > V > Vad Betyder Spårat?

Vad betyder spårat?

Ordet spåra är en synonym till efterspana och lokalisera och kan bland annat beskrivas som ”följer spåret efter någon eller något, letar rätt på”.

Läs mer

Är spårad korsord?

Synonymer till spåra

  • följa spåret, uppspåra; få tag i, få korn på; upptäcka, skymta, skönja. göra skidspår, åka först. spåra ur gå av spåren, komma ur spår, åka av spår; tappa tråden; urarta, gå över styr.
  • Användarnas bidrag. detektera, lokalisera, skugga, härleda.
Är annorlunda synonym? Ordet annorlunda är en synonym till avvikande och egendomlig och kan bland annat beskrivas som "som skiljer sig från mängden, ovanlig".

Är i behov av synonym?

Betydelse: Brist på något nödvändigt, i synnerhet till lifvets uppehälle. Betydelse: Något, som är nödvändigt att hafva eller göra. Dessutom, vad betyder obesvärad? obesvärad i ordbok från 1870

Betydelse: Fri från tvång, till exempel obesvärad hållning, otvungen stil.

Är en massa?

Ordet massa är en synonym till många och skock och kan bland annat beskrivas som "stor mängd". Ordet kan ha flera olika betydelser. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av massa samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. På motsvarande sätt, vad är en fjällbäck? Fjällbäck kan syfta på: Fjällbäck Bastarden – ett svenskt militärflygplan.

Kan vara kanon?

Ordet kanon är en synonym till superbra och toppen och kan bland annat beskrivas som "en kraftig artilleripjäs". Ordet kan ha flera olika betydelser. Kanon används i uttrycket "stora kanoner" som betyder "framstående personer". Och därefter, vad betyder tillplattad?

Ett föremåls "tillplattade" tillstånd innebär att det har reducerats till en tvådimensionell form. Med andra ord har det pressats ihop så att det inte längre är tredimensionellt. Detta kan göras på ett föremål genom att använda en vals eller genom att utöva tryck på det.

Man kan också fråga har kraften korsord?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga. Man skulle kunna hävda att kraften har korsord, eftersom de kan användas för att hjälpa människor att lära sig om och förstå kraften. Men man kan också hävda att kraften inte har några korsord, eftersom de inte är nödvändiga för att människor ska lära sig om och förstå kraften. I slutändan är det upp till individen att avgöra om styrkan har korsord eller inte.

By Fachan Romkema

Hur får man bort åldersgräns på YouTube? :: Vad betyder vaga?
Användbara länkar