Hem > V > Vad Betyder Vaga?

Vad betyder vaga?

Ordet vag är en synonym till fri och obunden och kan bland annat beskrivas som ”suddig i konturerna, oklar”. Ordet är motsatsen till uppenbar. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av vag samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Läs mer

Dessutom, vad betyder avstå?

avstå i ordbok från 1870

Betydelse: Till en annans förmån lemna ifrån sig eller öfverge något, som man äger, innehar eller gör anspråk på.
Dessutom, kan tafatt kallas? Ordet tafatt är en synonym till tafflig och valhänt och kan bland annat beskrivas som "klumpig, oskicklig". Ordet är motsatsen till graciös. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av tafatt samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Kan vara hemlig?

hemlig i ordbok från 1870

Betydelse: Icke uppenbar, känd blott af en eller ganska få personer.
Och en annan fråga, vad är ett rön? Ordet rön är en synonym till upptäckt och iakttagelse och kan bland annat beskrivas som "iakttagelse, observation".

Vad betyder dundrade?

Ordet dundra är en synonym till dån och dåna och kan bland annat beskrivas som "bullrar kraftigt (som åskan)". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av dundra samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Därefter, vad är såvida? Såvida betyder ungefär detsamma som om.

Därefter, Är gemen typ?

Betydelse: Ytterst dålig och föraktlig. Betydelse: Säges om en menniska, som harett ytterst förhatligt utseende, med prärgeln af en nedrig själ. Betydelse: Liktydigt med Ringa, är likaledes föga brukligt, utom i vissa uttryck, till exempel: gemene man, gemen soldat. Dessutom, har man panel för korsord?

För närvarande har vi ingen panel för korsord. Vi kan överväga att lägga till en sådan i framtiden, men vi har inga omedelbara planer på att göra det.

Med tanke på detta, kan panel vara korsord?

Panelen kan vara korsordspussel om personen som löser pusslet kan arbeta med den givna informationen och hitta de rätta svaren. Panelen kan också vara korsord om den person som löser pusslen har stor erfarenhet av korsord och kan arbeta med den givna informationen för att hitta de rätta svaren.

By Christophe Galano

Vad betyder spårat? :: Vad är relationsbyggande?
Användbara länkar