Hem > H > Hur Får Man Bort Åldersgräns På Youtube?

Hur får man bort åldersgräns på YouTube?

Med de här stegen kan du verifiera din ålder på ditt Google-konto:

  1. Logga in på Google-kontots sida om integritet på en dator.
  2. Klicka på Personliga uppgifter.
  3. Klicka på Födelsedag.
  4. Verifiera eller uppdatera efter behov.
  5. Klicka på Spara.

Läs mer

På motsvarande sätt, vad är begränsat läge på youtube iphone?

Begränsat läge är en valfri inställning som du kan använda på YouTube. Med den här funktionen kan du filtrera bort innehåll som kan vara avsett för vuxna och som du och andra som använder din enhet inte vill se. Vad är det för fel på YouTube? Det kan vara något problem med internetanslutningen. Kontrollera att du har åtkomst till andra webbplatser som du brukar besöka. Om du använder domänen för Google Apps kanske YouTube inte har aktiverats av domänadministratören.

Och därefter, varför funkar inte youtube på min samsung tv?

Kontrollera att den mobila enheten är ansluten till samma wifi-nätverk som tv:n. Välj Logga in med telefonen. Öppna YouTube-appen i telefonen. Logga in på tv:n genom att följa anvisningarna. Därmed, varför buffrar youtube? Kan bero på att många är hemma och använder YouTube kanske, som skapar stor belastning, om flera är drabbade.

Man kan också fråga kan inte spela videos?

Rekommendera att användare byter till en annan nätverksanslutning. Kontrollera om videor kan spelas när telefonen ansluts till ett annat nätverk eller när telefonen använder mobildata. Om videor kan spelas med mobildata eller på ett annat Wi-Fi-nät, kan problemet bero på nätverksproblem (DNS-kapning eller andra skäl). Vill du spela upp den här videon chromecast? Casta från YouTube

  1. Kontrollera att den mobila enheten eller datorn är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Chromecast.
  2. Öppna YouTube-appen eller YouTube.com.
  3. Tryck på Cast-knappen. .
  4. Tryck på Chromecast-enheten som du vill casta till. tryck på Spela upp.
  5. När du vill sluta casta trycker du på Cast-knappen. Koppla från.

Med tanke på detta, hur lång video kan man lägga ut på facebook?

Det finns stöd för filer upp till 10 GB. Uppladdningen kan ta längre tid för större filer med långsamma anslutningar. Videor måste vara kortare än 240 minuter. Längre videor har större filstorlek, vilket kan påverka videokvaliteten och uppladdningstiden. Hur ladda upp video på Facebook?

Det är relativt enkelt att ladda upp en video till Facebook. Först loggar du in på ditt Facebook-konto. Klicka sedan på knappen "Skapa inlägg" i det övre högra hörnet på startsidan. Ett popup-fönster visas; i fönstret "Skapa inlägg" klickar du på ikonen "Video".
Klicka sedan på knappen "Ladda upp video". Ett fönster med en filutforskare visas; navigera till videon som du vill ladda upp och välj den. När videon har valts klickar du på knappen "Open" (öppna). Videon kommer att börja laddas upp till Facebook.
När videon har laddats upp kan du lägga till en titel, beskrivning och taggar. Du kan också välja om videon ska vara offentlig, privat eller endast synlig för vänner. När du har gjort dina val klickar du på knappen "Publicera". Din video kommer nu att kunna ses på Facebook.

Kan inte spela upp video på Messenger?

Det kan finnas flera anledningar till att du inte kan spela upp video på Messenger. En anledning kan vara att din internetuppkoppling är för långsam. En annan orsak kan vara att telefonens programvara är föråldrad och behöver uppdateras. Slutligen kanske videoformatet inte är kompatibelt med Messenger.

By Scott Jiran

Kan inte återställa min Hotmail? :: Vad betyder spårat?
Användbara länkar