Hem > H > Hur Man Tar Bort Youtube Kids?

Hur man tar bort YouTube Kids?

Så här ser du föräldrakontroller och inställningar för YouTube Kids-profiler eller kontrollerade YouTube-upplevelser via Family Link:

  1. Öppna Family Link-appen på enheten .
  2. Välj ditt barn.
  3. Tryck på Hantera inställningar. YouTube. Ändra barnets YouTube Kids-inställningar under YouTube Kids-inställningar.

Läs mer

Vad är begränsat läge på YouTube Iphone?

Begränsat läge är en valfri inställning som du kan använda på YouTube. Med den här funktionen kan du filtrera bort innehåll som kan vara avsett för vuxna och som du och andra som använder din enhet inte vill se. Man kan också fråga hur fungerar youtube kids? Hur fungerar YouTube Kids?

  • Ställ in och skapa profiler.
  • Hitta och titta på en video. När du har konfigurerat YouTube Kids kommer du till startskärmen.
  • Sök efter en video.
  • Byt profil.
  • Föräldrainställningar och timer.
  • Blockerar videor.
  • Barnvänligt innehåll.
  • Föräldrakontroll.

Man kan också fråga hur halverar man skärmen?

2) Windows-tangenten + Höger/vänster piltangent:

Få ett programfönster att omedelbart täcka halva skärmen - med höger piltangent placeras det på höger halva och med vänster piltangent på vänster halva.
Med tanke på detta, hur lägger man till något på skrivbordet? Så här lägger du till genvägar på skrivbordet

Tryck och håll ned (eller högerklicka) på skrivbordet och välj Ny > Genväg. Ange platsen för objektet eller välj Bläddra för att hitta objektet i Utforskaren, välj platsen och välj OK.

Därefter, hur får man upp två sidor uppe samtidigt?

För att placera två fönster bredvid varandra och låta dem ta upp exakt lika mycket av respektive sida av skärmen tar du först tag i ramen på det fönster du vill ha på vänster eller höger sida. Håll musknappen nedtryckt och dra fönstret ända ut till kortsidan av bildytan på den sida av skärmen du vill placera fönstret. Vad ska man göra när touchen på iPhone inte funkar? Starta om din iPhone eller iPad. Se till att bildskärmen är ren och fri från skräp eller vatten. Koppla från alla Lightning- eller usb-C-tillbehör. Om din skärm fungerar efter att du har tagit bort ett tillbehör testar du med ett annat uttag, en annan kabel eller laddare.

Därefter, kan inte låsa skärmen på iphone?

På en iPhone med hemknapp trycker du på hemknappen med fingret som du använde när du registrerade Touch ID. Du låser iPhone igen genom att trycka på sidoknappen eller vilo-/väckningsknappen (beroende på modell). iPhone låses automatiskt om du inte rör skärmen på ca en minut. Man kan också fråga hur gör man ipad barnsäker?

Det finns flera sätt att göra din iPad barnsäker. Du kan installera en app som håller barn borta från olämpligt innehåll och begränsar deras användning av enheten. Du kan också aktivera inbyggda funktioner som finns i iOS, som till exempel skärmtid och begränsad åtkomst.

Varför måste jag verifiera min ålder på YouTube?

Det finns två olika skäl till varför man måste verifiera sin ålder på YouTube. Det ena är så att YouTube inte vill visa innehåll som är olämpligt för minderåriga. Detta innehåll kan vara porr eller andra explicita videoer. Det andra skälet är att det finns vissa videoer som bara är tillgängliga för personer som är över 18 år. Dessa videoer innehåller ofta kommersiellt innehåll eller reklam.

By Trilbee

Vad händer om man pausar någon på Facebook? :: Kan man skriva ut en e-bok?
Användbara länkar